Elke zondag blik ik terug op mijn week door middel van mijn foto’s op Instagram in de week in foto’s. Ben je benieuwd naar mijn foto’s van afgelopen week? Kijk dan vooral verder!
Afgelopen week had Joost vakantie, dus hebben we leuke dingen gedaan en hebben we lekker tijd gehad voor ons gezin, dat was ontzettend fijn! Ook liet ik een tattoo zetten. Kortom, het was een heerlijke week!

1

1. We keken heel veel naar Sons of Anarchy via Netflix. 2. Luuk’s tandje is nog steeds niet door, maar hij zit zodra het kan met zijn handen in zijn mond, het liefst allebei tegelijkertijd. 3. Tijdens het kijken van allerlei fijne series deze week, schoot ik lekker op met mijn gehaakte deken. 4. De muur van de slaapkamer werd voorzien van een likje grijze verf.

2

5. Niet alleen was ik druk met haken, ook kleurde ik nog een kleurplaat in uit mijn kleurboek (je koopt het hier) 6. Tijd voor een fles! 7. Mijn ontbijt in Burger’s Zoo afgelopen maandag. Dat was een overheerlijk broodje zalm! 8. Joost & Luuk genoten in de dierentuin niet alleen van de dieren, maar vooral van elkaar!

3

9. Zoals ik al zei genoten de mannen van elkaar. Super leuk om te zien, aangezien Luuk meestal heel erg aan mij hangt! 10. Na een dagje dierentuin was het tijd voor een lekkere pasta ovenschotel 11. De kleurplaat was af! 12. Luuk was moe na het dagje dierentuin en viel zelfs tijdens zijn eerste fles van de dag alweer in slaap haha.

4

13. Ik kreeg bij mijn webshop een giga bestelling binnen voor fotochunks. Het begin van de week bestond voor mij dan ook vooral uit plakken, knippen, nog meer plakken en sorteren, maar wat was zo’n opdracht fijn zeg! 14. Luuk en ik samen voor het aquarium in de dierentuin. 15. Papa en Luuk samen voor het aquarium. 16. Lachende Luuk. Love it!

5

17. De mega bestelling werd opgehaald. 18. Ik haakte weer vrolijk verder aan mijn deken. 19. Luuk en ik lagen samen nog een poosje op bed voor we naar het zwembad vertrokken. 20. Na het zwemmen was het tijd voor lekkere tosti’s en een aflevering Sons.

6

21. Mijn kleine boevenkoppie. Elke keer als we oogcontact hadden tijdens het spelen kreeg ik een enorme grijns te zien hihi. 22. Een foto van mijn camera. Luuk en ik samen in het zwembad. 23. Vrijdag ging ik naar de tattooshop om een afspraak te maken voor mijn nieuwe plaat, toevallig was er op dat moment net iemand uitgevallen, dus kon ik gelijk in de stoel gaan zitten! 24. Het resultaat. Natuurlijk volgt er nog een aparte blog over mijn mooie nieuwe aanwinst komende week!

Lees ook: Weekoverzicht #20

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous T-shirt flocken met Vrolijk Op Chiq
Next Eerste keer zwemmen

4 thoughts on “Weekoverzicht #19

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Lucardi kindersieraden

3 december 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten