Elke zondag blik ik terug op mijn week door middel van mijn foto’s op Instagram in de week in foto’s. Ben je benieuwd naar mijn foto’s van afgelopen week? Kijk dan vooral verder! Afgelopen week heb ik onze eettafel opgeknapt, ontmoette ik een andere blogger, stond Luuk in de WIJ jonge ouders en deed ik aan ontspanning door middel van een kleurboek. 

foto 1kopie

1. Ik knuffelde wat af met Luuk na een dag hard werken. Heerlijk die quality time. 2. We trapten het weekend af met wat afleveringen Skins op Netflix. 3. Zondag besloot ik de eettafel te voorzien van een ander kleurtje aangezien er heel veel vochtvlekken op zaten, dat was best spannend om te doen! 4. De week in foto’s #18 kwam online!

foto 2kopie

5. Via Instagram werd me door Joyce gevraagd wat mijn 4 meest gelikede foto’s zijn, dit waren ze, de 3 eerste foto’s van Luuk op Instagram en mijn tattoo. 6. Iedere ochtend weer ligt dit vrolijke ventje in zijn bedje. Mijn maandagmorgen is nooit meer vervelend op deze manier. 7. Ik liet onze hoogtepuntjes van augustus zien en we trapten de september maand af. 8. 1 jaar geleden vertelde ik online van onze zwangerschap door middel van deze echo foto. Onvoorstelbaar dat Luuk ooit zo ieniemienie is geweest!

foto 3kopie

9. De eerttafel was af! Wel vroeg ik de mening van mijn IG vriendinnen of ik nu de Tripp Trapp stoel niet ook een likkie verf moet geven. Ik ga er volgende week mee beginnen, wordt dus vervolgd! 10. Ik had een fotoshoot met Nicole en haar gezin. Naderhand gingen we nog wat drinken op een terrasje en uiteraard moest Luuk even met haar op de foto. 11. Luuk staat in de WIJ jonge ouders! 12. Nu de eettafel is opgeknapt ontbijten, lunchen en dineren we aan de eettafel (normaal zaten we op de bank) dus Luuk kan lekker bij ons aan tafel zitten en vindt dat erg gezellig.

foto 4kopie

13. Heerlijk zeg die nazomer, niet alleen ik vond het lekker, maar ook Akira genoot met volle teugen op het balkon! 14. Natuurlijk keken we nog wat afleveringen Skins. 15. Luuk vindt de iPad reuze interessant en helpt papa graag een handje met zijn kaartspelletje. 16. Luuk komt met behulp van het voedingskussen in de kruipstand, hier is hij druk bezig. Kleintjes worden groot!

foto 5kopie

Na mijn blog over het Tweede enige echte kleurboek voor volwassenen kocht ik ook nog het derde kleurboek en het Mandala kleurboek. Ik vermaakte me de afgelopen dagen dus uitstekend met kleuren. 18. Vaste prik op onze vrijdagavond. Dan eten we soep met kruidenstokbrood. Een lekkere makkelijke maaltijd aangezien Joost laat thuis is vanwege school.

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

Lees ook: Weekoverzicht #21

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Laatst bekeken series op Netflix
Next Blote mama buiken challenge

6 thoughts on “Weekoverzicht #20

  1. Mooie week heb je gehad. Ik heb genoten van mijn laatste vakantieweek. Morgen mag helaas de wekker weer af gaan. Ach, ergens ook wel weer fijn om de oudjes te verzorgen. Fijne zondag!

  2. Dat was een fijne week zo te zien! Ik vind je tafel heel mooi geworden en super dat jullie er nu lekker aan kunnen zitten om te eten. Wij eten ook weleens op de bank en hoewel dat altijd verleidelijk is, eet het toch veel lekkerder aan een tafel. Ik ben benieuwd naar de gepimpte tripp trapp straks, haha 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Sprookjeswonderland te Enkhuizen

20 juni 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten