Elke zondag blik ik terug op mijn week door middel van mijn foto’s op Instagram in de week in foto’s. Ben je benieuwd naar mijn foto’s van afgelopen week? Kijk dan vooral verder! Afgelopen week heb ik met allerlei bloggers gemeet, gaf ik mezelf letterlijk bloot, werd Luuk van de ene op de andere dag een grote baby en haakte ik verder aan mijn deken. Lees en kijk je mee naar mijn weekoverzicht? 

01

1. Ik ging weer verder haken aan mijn deken. Het begint inmiddels lekker op te schieten, dus het lijkt er op dat ik nu echt een keer een project ga afkrijgen, leuk! 2. Zondag werden we wakker en Luuk leek een enorme sprong gemaakt te hebben, hij kon ineens zelf rechtop zitten, pakte met 2 handjes zijn speelgoed beet en had weer een paar nieuwe klanken erbij. Zo grappig dat ze na een sprongetje van de ene op de andere moment hele nieuwe dingen kunnen. De hele week bestond eigenlijk uit het ontdekken wat hij allemaal kon. 3. Samen aan tafel tijdens het eten. Sinds ik de eettafel heb opgeknapt eten we hier 3 keer per dag samen en Luuk schuift gezellig aan. Zo kan hij mee kijken terwijl wij eten en wennen we onszelf aan om lekker aan tafel te eten. 4. Luuk gingen samen met papa Akira aaien. Luuk vindt haar erg interessant en strekt tegenwoordig zijn handen naar haar uit als hij haar ziet, zo lief!

02

5. Super spannend vond ik het, maar afgelopen maandag heb ik een blote buik foto op mijn blog gezet met de oproep of meer mama’s dit willen doen. Er zijn al best wat inzendingen, maar nog lang niet genoeg, dus kom maar op mama’s, met die blote mama buiken!! 6. Ik was apetrots op alle mooie reacties op de blote buiken blog. Dat had ik niet verwacht, mijn bezoekersaantallen rezen de pan uit en de reacties waren overweldigend. 7. Samen met Maike en onze knullen gingen we maandag picknicken. Wat was het heerlijk weer en gezellig. 8. Sophie de Giraf werd opgegeten door Luuk. Hij krijgt steeds meer oog voor dit leuke bijtspeeltje.

03

9. Samen met Marije ging ik naar de Hema blog academy. Was weer gezellig!! 10. Ook Rox kwamen we tegen, hartstikke leuk! 11. Ik verruilde de newborn set op de Tripp trapp voor de babyset. En zo kan Luuk nu rechtop bij ons aan tafel zitten. Hij vindt het prachtig, ook al laat hij het op deze foto’s niet echt zien haha. 12. Onze kleine pretletter op bed.

04

13. Eergisteren ging ik lekker met Luuk aan de wandel richting de supermarkt. Het leek potverdorie wel oude-beppen-zitten-aan-mijn-baby-dag. We zijn een half uur weggeweest en er hebben zeker 6 bejaarden aan Luuk’s wang gezeten. Toen hij op een gegeven moment ging huilen kreeg ik de opmerking dat hij vast honger had te horen. Toen was ik er echt helemaal klaar mee. Gek he, dat hij gaat huilen als er allemaal wildvreemde mensen aan zijn wang aaien… Maargoed! 14. We gaven Luuk een halve banaan, voor het eerst een stuk. Hij hield zijn handen omhoog en bewoog alleen met zijn hoofd naar de tafel haha, ach, zo kun je ook eten. Het eten volgens Rapley is begonnen, maar ik denk dat we het toch lekker gaan combineren met verse prakjes. Een blog hierover volgt binnenkort!

Lees ook: Weekoverzicht #22

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Liebster Award #2
Next Op jassenjacht

5 thoughts on “Weekoverzicht #21

  1. Pfff mensen die niet van je kind af kunnen blijven. Vreselijk. Zelfs nu Sam vier is zitten mensen nog aan hem. Aai over z’n bol etc. Blond en blauwe ogen valt op denk ik. Hij vind het vreselijk en roept vaak. Niet doen dan gaat mijn gel weg. Vind de laatste foto erg schattig!

  2. Wat een heerlijk foto’s! Zo leuk om de ontwikkeling van Luuk te zien. Hij gaat echt hard! Hij heeft Luka nu echt wel ingehaald ;). Kan niet wachten tot zoonlief ook in de kinderstoel kan. Daar is hij echt aan toe, alleen het lijf wil nog niet mee werken ;).

  3. Wat een mooie foto’s! En daar moet heel veel lef voor zijn om je buik te willen tonen aan de wereld, respect! Moet eerlijk zeggen dat ik daardoor ook op je blog terecht kwam. En oh wat gaat het hard hè.. dat baby zijn is er zo vanaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Nijntjes eerste woordenboek en eerste telboek Engels – Nederlands

23 april 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten