Elke zondag blik ik terug op mijn week door middel van mijn foto’s op Instagram in de week in foto’s. Ben je benieuwd naar mijn foto’s van afgelopen week? Kijk dan vooral verder! Afgelopen week stond vooral in het teken van het checken van de brievenbus waar dagelijks hele lieve kaartjes in lagen, maar (misschien gek) ik genoot ook vooral met volle teugen van Luuk en zijn nieuwe trucjes. Kijk je mee met onze week in foto’s? 

foto 1

1. Luuk was lekker aan het wakker worden bij ons op bed met zijn favoriete speelgoed sinds kort! Stapelbekers, hij is er gek op! 2. Ik kocht bij de Turkse supermarkt hier om de hoek een fruitschaal vol met lekker fruit voor maar € 2,35. 3. Papa en Luuk waren samen aan tafel aan het spelen. Hier vind ik ze weer zo sprekend op elkaar lijken! 4. Luuk had honger en begon vast aan het tafelkleed haha.

foto 2

5. Tijd voor papa en mama met toastjes op bed en Netflix op de tv. We kijken Breaking Bad op dit moment. 6. De afgelopen weken heb ik mijn buurvrouw geholpen met het opzetten van haar nieuwe website. Heb jij er al gekeken? Vooral leuk voor de (bewust) alleenstaande moeder! 7. Zondagochtend werd ik wakker met het besef dat ik de hele nacht had doorgeslapen. Ik dacht dat Luuk dus niet wakker was geworden. Joost hielp me later uit die droom, hij was er uit gegaan om Luuk zijn speen te geven en ik was niet wakker geworden. Nou goed, zo moe was ik dus… 8. Ik schreef een blog om te vragen of meerdere mensen de behoefte hadden een kaartje te sturen naar Debbie. De blog is inmiddels offline gehaald en de kaartjes zijn aangekomen bij mij en worden morgen naar Debbie gestuurd.

foto 3

9. Ik vind het zo gezellig dat Luuk zo lekker bij ons aan tafel kan zitten nu. Hij vind alles interessant en probeert alles te pakken. Heerlijk kind! 10. Ik maakte foto’s van Luuk, terwijl hij (zelfstandig) in de box zat. Hij is echt een hele vent aan het worden. 11. Kleine donderstraal maakt mama steeds weer aan het lachen. De tranen vloeiden rijkelijk deze week vanwege het verdriet van anderen. Maar deze pretletter heeft me steeds weer met beide benen op de grond gezet. 12. De eerste kaarten kwamen binnen.

foto 4

13. Ik ontving een nominatie voor de Sunshine Award en plaatste deze foto van Luuk erbij. 14. De volgende lading kaarten kwam binnen. 15. Mijn NO make-up selfie. Ik schreef een artikel over de reden van mijn make-up loze dag. 16. Ik haalde 80 followers via Bloglovin’. Wat een mijlpaal!!

foto 5

17. Wij aten ‘pizza van de doos’. Joost at zijn pizza op deze manier toen hij op zichzelf woonde. En wij hebben de traditie voortgezet zolang we al samen zijn, scheelt weer afwas! 18. Mijn sexy mini meneer op bed. Oh wat was het benauwd afgelopen week. Heerlijk hoor, die warme temperatuur, daar hoor je mij absoluut niet over klagen. Maar dat plakkerige hoeft van mij niet zo. Luuk had er ook veel last van. 19. Ik ging samen met Luuk naar de dierentuin. 20. Gelukkig kon hij toch nog even lachen op de foto. Aankomende week komt er over ons dagje uit samen nog een artikel online.

Heb jij ook wat leuks gedaan afgelopen week? 

Lees ook: Weekoverzicht #23

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Waarom ik ben gaan bloggen
Next Mamadag: Dierenpark Amersfoort

11 thoughts on “Weekoverzicht #22

    1. Er zijn 25 kaarten binnengekomen en dan komt mijn eigen kaartje er nog bij + wat kleine cadeautjes. Als het goed is zijn er ook nog 2 kaarten uit het buitenland onderweg, dus die stuur ik nog een keer na 🙂

    1. Ja klopt ja, gelukkig is hij er ook weer vanaf zodra hij afkoelt, maar als het boven de 25 graden is in huis kan hij maar beter alleen in zijn luier zitten, dan heeft hij er minder last van 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Babyritme met 8 maanden

21 juni 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten