Elke zondag blik ik terug op mijn week door middel van de week in foto’s. De foto’s die ik op Instagram gedeeld heb, deel ik ook op mijn blog in een kort overzicht. Deze week stond eigenlijk vooral in het teken van het doorkomende tandje bij Luuk. Het uitmesten van zijn kledingkast en de brand in de straat. Kijken jullie mee naar mijn week in foto’s?

001

1. Vorige week kwamen er al veel kaarten binnen, maar ook deze week kwamen nog meer kaarten binnen voor Debbie. 2. Rustig wakker worden op bed met elkaar. 3. Zaterdagochtend ging ik al vroeg met Luuk naar de winkel voor wat boodschappen, dus om half 10 waren we alweer terug thuis na een lekkere wandeling. 4. Mijn kleine mini poeper.

002

5. Ik vulde de 6e maand in, in baby’s eerste jaar. 6. We aten lasagnette, maar lieten de helft staan omdat het niet lekker was helaas. 7. Ook de laatste kaarten voor Debbie kwamen binnen. 8. Onderin Luuk’s kast lagen stapels met te kleine kleding, deze heb ik even uitgezocht en op maat gesorteerd en netjes in plastic bakken gestopt. Dat was maar goed ook, want terwijl ik bezig was belde Joost’s moeder dat ze weer tassenvol met kleding vanuit Frankrijk mee hadden genomen haha.

003

9. Zondagavond werden we opgeschrikt door allemaal sirenes in de straat. Een flat naast ons had brand, de woning is volledig uitgebrand en uiteindelijk bleek de bewoner het zelf in de fik gestoken te hebben. Het zag er heftig uit. Op deze foto zie je de vlammen niet, maar ook die waren duidelijk aanwezig. 10. Maandagochtend kreeg ik ineens een sms van het consultatiebureau. Handig! 11. Doen jullie ook mee met de mama-swap? 12. Kleine dondersteen zat op mijn telefoon te knagen. Hij weet inmiddels heel goed dat het niet de bedoeling is. Maar als ik dan dat koppie erbovenuit zie komen denk ik dat we nog heel wat te stellen krijgen met deze minimeneer haha.

004

13. Tijd voor een selfie! (op mijn Instagram account kun je trouwens ook een filmpje zien met hoe deze selfie tot stand is gekomen!)  14. Ik keek vanuit bed naar Hollands Next Topmodel. Ik blijf het fascinerend vinden om naar te kijken. Vooral hoe ze een mager scharminkel ‘dik’ kunnen noemen verbaasd me. 15. Er kwam een artikel online met foto’s die het net niet gehaald hebben. 16. Ik vind het heerlijk om te zien hoe Luuk in slaap kan vallen aan de fles.

005

17. Mama heeft 2 kleine puntjes gespot in Luuk’s mondje! Het eerste tandje komt er nu echt aan, hij heeft er goed last van. 18. Van buurvrouw Thea (Bampraat) kreeg ik een bos bloemen voor de hulp aan haar website. Dat was een verrassing! 19. Met de kleine man een boekje lezen, dat vindt hij zo leuk! En zie vooral zijn natte shirtje. Met dank aan dat doorkomende tandje. 20. Knuffeltijd met Akira!

006

21. Afgelopen week heb ik wat nieuwe hapjes voor Luuk uitgeprobeerd. Dit was appel met avocado. 22. Hij vond het heerlijk! Dit was het begin van een aantal dagen heel goed eten, hopelijk blijft dat zo! 23. Er werd me gevraagd via Instagram wat ik aan het doen was. Op het moment dat ik dat zag had ik net mijn ei door de eiersnijder gehaald. Jenny had die ochtend ook al zo’n foto op Instagram gezet, dus hebben we het uitgeroepen tot de dag van de eiersnijders! 23. Kleine binkie met zijn mooie slabber. Het aan tafel zitten met elkaar is nog steeds een groot feest!

Lees ook: Weekoverzicht #24

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mommy Scenario Tag
Next Inkijk vanaf de gallerij

2 thoughts on “Weekoverzicht #23

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Deze vrouwen sneakers gaan we dit najaar veel zien

14 oktober 2022
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten