Elke zondag blik ik terug op mijn week in ‘de week in foto’s’, door middel van mijn foto’s op Instagram. Deze week had ik aardig wat mama-tijd en heb ik voor mijn doen niet heel veel foto’s gemaakt. Ik vond het heerlijk om op sommige momenten even niet met mijn telefoon bezig te zijn. Toch was het weer een fijne week! Kijken jullie mee?

001

1. Ik vind het heerlijk dat de herfst zijn intreden weer doet.We gingen lekker wandelen naar de winkels tussen de eerste vallende herfstbladeren. 2. Samen lekker over het bed heen rollen. Beter kun je je weekend niet beginnen toch? 3. Papa was druk met poetsen in huis, daar gebruikte hij de stoomreiniger bij. Dus elke keer als dat apparaat aanging schrok Luuk wakker. Ik ben dus maar een poosje bij hem gaan zitten, want ik heb natuurlijk niet gevraagd of papa wilde ophouden. Welke vrouw doet dat nu? 4. Zondagmorgen even samen rustig wakker worden en wachten tot opa en oma uit Frankrijk langs kwamen.

002

5. Ik bereikte 500 followers op Instagram. 500! Ongelooflijk, wat was ik trots! 6. Maandag hadden we pyjamadag na een druk weekend. Samen keten op bed, Luuk vind dat heerlijk! 7. Hij heeft het haren trekken nu echt ontdekt. En begint gekke gezichten te trekken en te lachen als ik ‘Auw!’ roep… 8. Vaak als Luuk op bed ligt, ga ik even aan het werk.

003

9. Dinsdagochtend stapte ik vroeg de auto in om naar Arnhem te rijden. 10. De Primark in Arnhem opende dinsdag en ik mocht erbij zijn! 11. Met een volle tas liepen we aan het eind van de ochtend weer naar buiten. 12. Jennifer en ik kenden elkaar eigenlijk niet voor de opening, maar raakten aan de praat en besloten een terrasje te pakken. Dat was gezellig!

004

13. Over papa heen kruipen is da bomb! Hij begint het kruipen nu echt te ontdekken en ligt echt niet meer stil. 14. Samen een selfie maken. Lekker dingie. 15. De maand oktober is alweer begonnen. Volgende maand komt Sinterklaas alweer in het land en voor we het weten vieren we kerst. Ik geniet dus maar volop van deze herfst-maand! 16. Luuk had afgelopen woensdag een enorme huildag. Van ‘s morgens vroeg tot hij naar bed ging ‘s avonds. Ik was het helemaal zat aan het eind van de dag.

005

17. Gelukkig kan Luuk ook nog lachen. Donderdag na zijn fruithapje was hij apetrots op zichzelf. Hij is zo’n heerlijk jochie!

Hebben jullie ook zo’n fijne week gehad?

Lees ook: Weekoverzicht #25

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous TAG: Internet ABC
Next Schermvrije uurtjes

3 thoughts on “Weekoverzicht #24

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

30 manieren om je gezinsleven een extra boost te geven

25 juli 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten