Elke zondag blik ik terug op mijn week in ‘de week in foto’s’. Dit doe ik aan de hand van mijn foto’s op Instagram. Deze week stond in het teken van het afscheid van Akira en natuurlijk genoot ik met volle teugen van Luuk en een opgeruimd huis. Kijk je mee naar mijn week? 

001

1. Wij maakten ons klaar voor een dagje dierentuin. Terwijl ik mijn make-up op deed keek Luuk naar de Teletubbies. En zoals je kunt zien vond hij het erg interessant! 2. In de dierentuin mocht Luuk lekker in de kinderstoel zitten voor een hapje eten. Voor het eerst in een vreemde kinderstoel en hij deed het prima! 3. Ons zonnestraaltje wacht de baas op die even wat boodschapjes deed. 4. Schoonzusje stuurde nog een foto van mij en Luuk in de dierentuin van de dag ervoor.

002

5. Luuk lag lekker in de chillstand. Hij probeert te kruipen, probeert te zitten, probeert te staan. En als het hem niet lukt rolt hij half op zijn zij om er zo bij te gaan liggen haha. 6. We aten bami. Althans, dat was de bedoeling. Maar het was niet lekker, bah! 7. Zaterdagavond bracht ik hakend door op bed. 8. Luuk houdt mijn arm stevig vast tijdens het drinken van zijn eerste fles zondagmorgen.

003

9. Ineens zag ik Luuk naar voren duiken, zich vasthouden aan de rand van de box en zichzelf optrekken om te staan. Als een gek ben ik naar hem toe gehold en ben direct de plank van de box naar beneden gaan zetten. Hij zal er maar uit kukelen. Maar jeetje, wat gaat dit snel allemaal. Hij is net 6,5 maand! 10. Samen met onze lieve boef op bed liggen. Het is immers Akira-weekend! 11. Luuk leest samen met papa een boekje. Hij is dol op deze voorleesboekjes van Elmo. 12. Een unicum. Luuk viel op mij in slaap. Dat was weer eens genieten!

004

13. Ook de zondagavond brachten we door op bed. Het laatste avondje samen. Wat was het verschrikkelijk moeilijk. 14. Dag mooie lieve Akira. 15. Na een helse nacht wakker worden naast dit vrolijke koppie is toch wel heel fijn. Ondanks het gemis van Akira. 16. Ik schreef een blog over het afscheid van Akira en plaatste deze laatste foto van ons samen erbij.

005

17. Er werd me gevraagd wat ik aan het doen was via Instagram. Op dat moment worstelde ik me door een stapel wasgoed heen. 18. Ik nam me voor om elke middag rond lunchtijd lekker te gaan wandelen met Luuk, maar dat ging ‘m woensdag toch niet helemaal worden aangezien het wel heel hard zou gaan regenen. 19. Dan maar in bad. Meneertje vindt het zo leuk! 20. We aten lekkere pasta carbonara. Heerlijk!

006

21. Donderdagochtend lag ik al vroeg met Thea in het zwembad om een uurtje baantjes te trekken. Maar als je deze foto ziet zou je zo geloven dat ik me in een of ander warm land begeef toch? 22. Na een ochtend zwemmen en boodschappen doen kwam ik thuis en trof ik Luuk zo aan. Heerlijk ontspannen slapend. 23. We aten rode kool met worstjes. Zo lekker! 24. Luuk is steeds zo boos als hij wil staan, maar het hem niet lukt. Hij kijkt dan meestal zo…

007

25. Samen op een broodje knabbelen. Luuk houdt ervan. Heel fijn, want zo zitten we ‘s middags samen een boterhammetje weg te eten. Wel zo gezellig! 26. Het was ook weer tijd voor een badje. 27. Samen met Thea ging ik naar de Ikea en de Prenatal. Ik zou alleen een sinterklaas cadeautje en een dekbedje scoren. Maarja, de rechterhelft van de foto is toch echt van mij. Oeps! 28. Ik plaatste een video online met een shoplog van de Primark in Arnhem. Heb jij ‘m al gezien?

Ondanks het moeilijke afscheid hebben we dus toch nog een fijne week gehad.
Heb jij een fijne week gehad?

Lees ook: Weekoverzicht #26

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 100 happy mama days #2
Next Baby moment cards van HEMA

7 thoughts on “Weekoverzicht #25

  1. Een leuk maar ook moeilijk weekje is het geweest voor jullie. Ik hoop dat je je draai al een klein beetje hebt kunnen vinden, ondanks het gemis dat er natuurlijk nog is. Wat gaat Luuk snel dat hij zich nu al optrekt aan de box! Knap hoor 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mama valt af – Bewegen enzo

24 februari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten