Elke zondag komt ‘de week in foto’s’ online. In dit artikel laat ik je mijn weekoverzicht zien door middel van mijn foto’s op Instagram. Afgelopen week was het herfstachtig weer en maakten we het in huis gezellig. Ook hadden we een speeldate en gingen we samen met het gezin naar de kinderboerderij.

01

1. Zaterdagochtend wakker worden samen met papa en over hem heen klauteren. 2. Luuk’s Zwitsel etiket kwam binnen. Leuk!! 3. Samen naar de kinderboerderij. Hier schreef ik ook een blog over, speciaal voor de mama challenge. 4. We gingen lekker lunchen bij La Place in het centrum in Zeist.

02wk

5. Dansen op zaterdagavond met papa. Luuk staat hier op tafel haha. 6. Zondagochtend speelt Luuk lekker op zijn nieuwe autokleed. Hij vindt het prachtig. 7. Samen met papa oefenen met staan. Dat gaat goed zeg! 8. We hingen onze nieuwe gordijnen op. Herinner je je mijn blog laatst nog? We hebben dus een oplossing gevonden!

03wk

9. Kleine dondersteen. Zo begonnen we maandagochtend de dag voordat we op pad gingen. 10. Luuk en V. speelden samen. De jongens schelen 4 weken met elkaar. Zo leuk! Eerst waren we samen zwanger en nu samen met de kleine kids. Gezellig! 11. We aten lekkere zalm pasta. 12. Ik schreef een artikel over de Baby Moment Cards van de HEMA.

04

13. Samen spetteren in bad. Zo leuk! 14. Jaa ik heb 100 followers op Bloglovin’! Volg jij me al? 15. Ik doe mee met de winactie van @natalieskeuken op Instagram. 16. Luuk had een huildag. En keek me vrijwel de hele dag zo aan.

05

17. We aten voor het eerst weer boerenkool. Zo lekker! 18. Samen een broodje eten ’s middags. 19. En na het eten even uitbuiken op de bank. Luuk kwam lekker tegen me aan hangen. 20. We aten goulashsoep. Ik at vervolgens wat beschuitjes. Niet te eten.. Ik ben niet zo’n soep-mens, dus ik vraag me steeds weer af waarom ik het toch probeer.

06

21. Samen even televisie kijken. Hij zit zo goed rechtop, zelfs als hij op schoot zit. 22. Ook zijn fles wil hij zelf vasthouden. Het lukt nog niet om er dan ook uit te drinken. Maar als het op is, mag Luuk altijd zelf even rommelen met de fles. 23. We aten pizza. Het duurde even tot Luuk ging slapen, dus we aten wat makkelijks. 24. Dit kwam ik tegen op Pinterest en ik vond het zo mooi. Het beschrijft eigenlijk zo de geboortedag van Luuk.

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #27

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mama Challenge – Maak een knutselwerkje
Next Mama challenge – Bedenk een sensopathisch spel

10 thoughts on “Weekoverzicht #26

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Little Tikes Light ’n Go 3-in-1 Activity Walker

12 november 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten