Het is alweer zondag. Dat betekent dat het tijd is voor ‘De week in foto’s’. Ik stond er vandaag ineens bij stil dat er nog maar 9 van deze artikelen online komen dit jaar. Want daarna is het 2015. En veranderd de naam van deze rubriek. Gelukkig komen er nog genoeg leuke momenten aan de komende 9 weken! Maar nu eerst maar eens een terugblik op afgelopen week. Mijn moeder vierde haar verjaardag, ik was creatief, at weer lekker. Deed de weekboodschappen en trotseerde samen met Luuk de herfst kou. Kijk je mee naar afgelopen week? 

001

1. Vrijdagavond was ik druk met cadeautjes maken. De linker 2 hangers zijn voor mijn moeder. En de rechter 2 voor een vriendin van mijn moeder. De kleinzoon van die vriendin is afgedekt, want ik heb geen toestemming om zijn foto te delen. En daarbij heeft die vriendin het cadeautje nog niet gehad, dus is het nog een verrassing! 2. Zo ziet de sleutelhanger eruit. Ik kreeg super veel positieve reacties. Zo leuk! Deze sleutelhangers zijn binnenkort in mijn webshop te bestellen. En ik had ook het idee om hier een winactie voor te organiseren op mijn blog. Wordt vervolgd! 3. Zaterdag waren we bij mijn moeder en Luuk gaf zijn “zelfgemaakte” cadeautje. Daar was oma blij mee! Luuk ging ’s avonds lekker slapen en wij hebben samen met de visite tot een uur of 2 ’s nachts lekker buiten gezeten. Ongelooflijk dat dat kan in oktober! 4. Zondagochtend maakte Joost een heerlijk ontbijtje voor me. Dat was smullen!

002

5. ’s Middags maakte ik nog verschillende sleutelhanger combinaties en plaatste deze op de account van mijn webshop. Hierover dus binnenkort meer. 6. Ook kwam de week in foto’s #25 online. 7. Wat was er een mooie zonsondergang afgelopen zondag! We genieten dan echt van ons uitzicht vanaf de woonkamer. 8. Maandagochtend zat ik lekker wat te bloggen en las mijn Bloglovin’ lijst leeg op bed. Luuk sliep lekker uit.

003

9. Ik doe mee aan de winactie van LifestyleLou! 10. Speciaal voor de mama challenge maakte ik een sensopathisch spel voor Luuk. 11. ’s Middags zat ik met Luuk op bed te knuffelen en begon hij tegen me te kletsen met zijn speen nog in zijn mond. Lekker kind met zijn ondeugende koppie! 12. Maandagavond aten we lekker pannenkoeken. Zo lekker!

004

13. Er werd me op Instagram gevraagd wat ik aan het doen was. Op dat moment probeerde ik wat te werken en ik zette wat blog ideeën op een rijtje. 14. Dinsdagochtend begon ik de dag met het editen van de video ‘Luuk’s 7 maanden update‘! 15. Daarna was het weer zo ver. De rode wang, het zielige koppie en zijn rode billen zeiden genoeg. Tandjespijn. Nog steeds zijn ze nergens te bekennen. 16. Woensdagochtend begonnen we de dag op bed samen.

005

17. Luuk is 7 maanden oud woensdag! 18. Woensdagmiddag gingen we wat pakketjes op de bus doen en een kleine boodschap halen. Luuk had zijn nieuwe sjaal, muts en handschoenen aan, maar vond de kou helemaal niets. Dat is hij natuurlijk ook nog niet gewend, dus dat is even wennen. 19. Donderdagochtend begon ik de dag met de wekelijkse boodschappen. Het was niet veel deze keer. 20. Tussen de middag aten we samen een boterhammetje. Luuk at voor het eerst een boterham met appelstroop en vond het heerlijk.

006

21. Donderdagavond hadden we een baalavond. We hadden een flinke tegenvaller te verwerken en kwamen tot de conclusie dat het beter is dat ik weer een baan ga zoeken. De hele avond was ik aan het solliciteren en het lijkt er op dat de eerste lijntjes goed zijn uitgegooid. Hopelijk binnenkort meer nieuws dus! 22. Er werd me gevraagd wat mijn 4 meest gelikede foto’s zijn op Instagram. Dat zijn deze foto’s – de foto van mijn tattoo, waar ik toevallig deze week nog een artikel over schreef, een foto van Luuk’s eerste keer zwemmen. Een foto van onze grijze muur in de slaapkamer. En een collage van de foto’s die in juli zijn gemaakt van mij en Luuk samen. 23. Ook werd ik getagd in deze foto. Of ik het wilde invullen. Dat heb ik natuurlijk gedaan. Wil je de antwoorden lezen? Follow me op Instagram en lees daar de antwoorden onder deze foto. 24. Vrijdagochtend stonden we voor de flat te wachten tot mijn schoonzus ons kwam ophalen voor een middag shoppen in Utrecht. Het regende pijpenstelen, maar gelukkig stonden we droog onder een afdakje.

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #28

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mama Challenge – Dans en zing op een kinderliedje
Next Mama challenge – Maak een (on)gezonde traktatie

7 thoughts on “Weekoverzicht #27

  1. Mogguh! Wat een week week voor jou zeg! Ik hoop voor je dat je snel een baan hebt gevonden! En anders kan je altijd nog bij mij op de alarmcentrale komen werken 🙂

    Mijn week was druk. En gezellig. En ook druk, haha.

  2. Leuke foto’s! wat fijn dat Luuk de boterham lekker vond.
    Succes met het vinden van een baan,
    het is wel moeilijk, ik zoek al een jaar iets anders, het valt niet mee.

    Fijne zondag, Liefs Onzeweg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

5 dingen waar ik naar uitkijk

26 februari 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten