Elke zondag komt er een nieuwe ‘de week in foto’s’ online. Hierin laat ik mijn week zien door middel van de foto’s op Instagram. Afgelopen week hebben we rustig aan gedaan. Joost had vrijdag tentamens, dus is de hele week hard aan het leren geweest en Luuk en ik drentelden er af en toe een beetje langs. Ook maakte ik een grote stap. Ik ga weer aan het werk! En ik kreeg allerlei kleding cadeau. Zo leuk! Kijken jullie mee naar mijn afgelopen week? 

001

1. Op vrijdag had ik een lekker offline dagje. We zijn een dag wezen shoppen met mijn moeder en schoonzus. En van mijn moeder kregen we een winterjas en een broek voor Luuk cadeau. Deze heb je al kunnen zien in de shoplog van afgelopen dinsdag. 2. Zaterdagochtend moest Joost naar school en lagen Luuk en ik lekker op bed samen. Ik zat achter hem en hij deed er alles aan om mij te blijven zien. Kleine pretletter. 3. Luuk bekijkt de striae op mijn buik eens even goed. Hij heeft blijkbaar al goed door dat het anders is en anders voelt. 4. Opa en oma (de ouders van Joost) kwamen zaterdagmiddag op bezoek en gaven Luuk voor het eerst eten. Zijn hele gezicht zat onder op het eind, maar ze genoten er duidelijk alle drie van!

002

5. Zaterdagavond reed ik nog een rondje door ons dorpje om o.a. dit fijne skipak te kopen. Lijkt me ideaal voor Luuk op de fiets als het koud is. Ik ben dol op Facebook verkoop groepjes waar ik dit soort koopjes vandaan haal. Ook kreeg ik er voor weinig nog 5 verschillende houten puzzels bij. 6. Zondagochtend had ik ontzettend veel bloginspiratie. Ik plande de hele maand november vooruit in concepten. Nu alleen de tijd vinden om alles daadwerkelijk uit te werken. 7. Voor het eerst van mijn leven maakte ik een Halloween pompoen. Hoe ik dat deed heb ik jullie laten zien in dit artikel. 8. Een knuffelmoment tussen vader en zoon. Ik hou ervan om dat te zien. Samen kletsen en kroelen. Ze hebben altijd zo’n pret dan.

003

9. De Halloween pompoen in het donker met een kaarsje erin. 10. Maandagochtend had Luuk alweer zo’n last van zijn tandjes, dus gaven we hem een koele bijtring. Dat vindt hij heerlijk! 11. Door Joyce werd ik gevraagd om een foto voor #thereallife op Instagram. Dit initiatief is voor social media fanaten (zoals ik?), omdat wij graag ons huis mooier op de foto zetten dan het is. Daar heeft de bedenker wel een puntje ja. Hier dus onze woonkamer. Het is niet helemaal eerlijk, want toevallig had ik de boel net opgeruimd. Maar normaal ligt er wel meer op de salontafel. Wel lagen er her en der wat kattenkorrels op de grond. De krabpaal staat in het midden van de kamer en je kunt goed zien dat de ramen heel nodig gezeemd moeten worden. Ach. Ik schaam me er niet voor. Hier wordt geleefd! 12. Maandagavond keek ik naar de finale van Hollands Next Top Model. En ik vroeg me af waarom ik ook alweer keek. Het duurde veel te lang en het einde was alles behalve spectaculair. Maar wel leuk voor Nicky dat ze heeft gewonnen.

004

13. Na het kijken van de finale kwam lieve Zoey bij me kroelen op bed. 14. Hai, Luuk zwaait Instagram even gedag dinsdagochtend. 15. Aan het eind van de middag wandel ik met Luuk nog even door het park dinsdag. Het is zulk mooi weer. En ik maakte foto’s van hem, tussen de herfstbladeren. Deze komen aankomende week online in een artikel. 16. Dinsdagavond geeft Joost de fles aan Luuk. En ik moet zo lachen om dat handje steeds. Zo houdt hij zijn arm en hand altijd tijdens het drinken van zijn laatste fles.

005

17. Zoals ik aan het begin van dit artikel al zei, ga ik weer werken. Ik vroeg iedereen op Instagram om hulp. Want ik start (weer) met mijn werk als gastouder. Inmiddels is de naam bedacht en is het werven van opvang kindjes in volle gang. 18. Woensdag hebben we een rustig dagje. Althans. Luuk was een beetje aan het dreinen en had nergens zin in. 19. Ik mocht via een weggeefhoek op Facebook en tas vol met jongenskleding ophalen. Het is nog wat aan de grote kant, maar zo leuk allemaal! En er zaten ook wat kledingstukken tussen die hij wel al past. 20. Donderdag had Luuk weer een minder dagje. Hij sliep niet fijn en had flink last van zijn kapotte billen. Maar naar papa lachen kan altijd, hoe rot je je ook voelt.

006

21. Ik ontving een super leuk pakketje voor mijn blog. Twee kledingstukken voor Luuk. Zo stoer! Binnenkort lees je meer over de shop waar dit vandaan komt. 22. Donderdagavond besloot ik mijn iPad “even” te updaten. Uiteindelijk was het zo gepiept, maar op het moment zelf duurt het veel te lang. Eigenlijk wilde ik namelijk gewoon lekker naar bed om een boek te lezen. Maar die moest eerst op de iPad gezet worden. 23. Vrijdagochtend werden we getrakteerd op een mega doorlek luier van Luuk. Waar we hem normaal gesproken ’s middags in bad doen, verschoven we dit maar naar het opstaan. Om 9 uur was hij dus al fris gebadderd en vol van zijn flesje. En weer vrolijk. Natuurlijk! 24. Het artikel over hoe je een Halloween pompoen snijdt kwam online.

Hoe was jullie week? Fijne zondag allemaal!

Lees ook: Weekoverzicht #29

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 100 happy mama days #3
Next Mond en Kont problemen

2 thoughts on “Weekoverzicht #28

  1. Wat een heerlijke week. Ik hou van stoere jongenskleertjes. Heb hier ook nog het een en ander voor mn zoontje in de opslag staan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #30

16 november 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten