Iedere zondag laat ik jullie meekijken naar de afgelopen week in ‘de week in foto’s’. Dit doe ik door middel van de foto’s die ik plaats op Instagram. Nog wel. Want ik ben van plan mijn weekoverzichten vanaf 2015 anders te laten zien! Hoe, blijft nog even een verrassing.

Afgelopen week kwamen Joost en ik bij van een gigantische kater, keken we met elkaar de Sinterklaas intocht op televisie, had Luuk er niet heel veel zin in en hoorden we iedere ochtend standaard om half 6 Luuk huilen. Een rustig weekje dus, aangezien Luuk niet veel toe liet.

30-01

1. Zaterdagochtend met kinderen voor kinderen op televisie. Ik kijk dat dus nooit. Tenzij Sinterklaas bijna in het land is. Op de een of andere manier is dat op de intocht zaterdag met elkaar verbonden. Ondertussen probeerde ik een broodje weg te eten, met een gigantische kater. 2. Luuk was blijven logeren bij oma en we besloten daar de intocht te gaan kijken. Luuk vond het wel prima. Kijk hem eens onderuit gezakt zitten tegen opa aan. En ondertussen werden hem stukjes brood gevoerd, terwijl hij rustig naar de televisie kon blijven kijken. Hoe bedoel je, verwend? 3. Luuk heeft een nieuw trucje, hij kijkt mensen aan met open mond en die gaan dat dan automatisch terug doen. Het ziet er niet bijster intelligent uit, maar ach, wie verwacht dat dan ook van een baby? 4. Zondagochtend trok ik Luuk zijn nieuwe onesie van de Primark aan. Hij ziet er zo heerlijk knuffelbaar uit in dit pakje.

30-02

5. Luuk heeft ontdekt hoe hij het tv kastje open kan krijgen. Niet veel later lagen alle Playstation spellen van papa om hem heen verspreid. En wij zetten nog geen uur later een veiligheidshaakje erop. Anders kunnen we helemaal niet meer rustig naar de wc als Luuk in de woonkamer zit te spelen. 6. Zondagavond aten we heerlijke pasta met broccoli en een zelfgemaakt sausje. Dit is wel echt een favoriet gerecht bij ons. Ik zal er binnenkort eens een receptje van online zetten. 7. Maandagochtend was Luuk erg vroeg wakker, om half 6. Gelukkig viel hij in mijn armen nog even in slaap en werden we samen wakker om een uur of 8. Heerlijk vind ik dat! 8. Luuk mocht zijn “schoen” zetten. Hij snapt er natuurlijk niks van, maar wij vinden het wel grappig.

30-03

9. Kruidnootjes! Oh, ik hou er van. Alleen de geur is al heerlijk. 10. We begonnen de dag met een bordje pap. Voor het eerst at Luuk het zonder zeuren van de lepel. 11. Luuk was moe, maar wilde niet slapen. Dus knuffelden we wat af samen. Zo brachten we eigenlijk vrijwel de hele week door… 12. Luuk helpt ‘s avonds met koken vanuit zijn stoel. Hele verhalen heeft hij dan te vertellen ondertussen haha.

30-04

13. Ik ontving het boek ‘Lieve Juul’ van Nathalie om te reviewen. Ik ben het boek nog druk aan het lezen. Indrukwekkend verhaal! Binnenkort meer hierover op mijn blog. 14. Ondanks het erg vroeg wakker zijn van Luuk deze week, moet ik ook wel weer lachen om zijn vrolijke koppie. Dat maakt het slaapgebrek redelijk goed! 15. Ik schreef een artikel met daarin mijn favoriete lettertypen. 16. Zo’n week was het dus. Huilen, huilen en nog eens huilen.

30-05

17. Luuk kijkt helemaal hongerig, terwijl papa zijn avondeten klaarmaakt. 18. Vrijdagochtend was Luuk ontzettend vrolijk tijdens het eten van zijn fruithap. Na elke hap werd ik getrakteerd op een hele brede smile. Lekker ding. 19. Ik maakte de mijter slinger en schreef er een artikel over. 20. Luuk wil het liefst de hele tijd op de afstandsbediening kauwen. En kijkt er altijd erg verbaasd bij haha.

Hoe was jullie week?

Lees ook: Weekoverzicht #32

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Luuk is 8 maanden
Next Favoriete voorleesboekjes

3 thoughts on “Weekoverzicht #31

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Luuk loopt

17 juni 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten