Elke zondag neem ik jullie mee in mijn afgelopen week in ‘de week in foto’s’. Dit doe ik met behulp van mijn foto’s op Instagram. Afgelopen week reden we steeds op en neer naar het ziekenhuis waar mijn moeder lag, vierden we pakjesochtend en zetten de kerstboom op. Dat laatste hebben we gefilmd en vindt je onderaan dit artikel. Kijk je mee naar mijn week in foto’s?

001

1. Vorige week vrijdag werd mijn moeder geopereerd. Om mezelf ondertussen bezig te houden en niet continue op mijn telefoon te kijken besloot ik de woonkamer om te gooien. Manlief heeft nu zijn eigen hoekje met zijn platenspeler en LP’s. En Luuk heeft zijn speelgoed in de onderste twee vakken liggen. Als de deur openstaat zie je er niks van. Opgeruimd staat netjes haha. 2. Ook de boekenkast en de box werden omgewisseld van plek. Dat geeft gelijk veel meer ruimte, heerlijk! Helaas moest de rest van de zooi ook nog even opgeruimd worden. 3. Manlief weet wel wat ik lekker vindt! Dit is echt mijn favoriete chocolade. 4. Zondagmiddag waren we bij mijn moeder in het ziekenhuis. Luuk  vermaakte zich prima op de grond en in de wagen. Je kunt aan zijn rode wangen goed zien hoe moe hij was aan het eind van de dag. Het is natuurlijk ook indrukwekkend zo’n ziekenhuis.

02

5. Luuk’s tandje is doorgekomen twee weken terug, dus poetsen we ’s avonds trouw zijn tanden. Meestal dan. Dat moet nog even in ons systeem komen. Maar hij vind het erg leuk om te doen. Als zijn tandje gepoetst is, mag hij zelf verder spelen met de tandenborstel. 6. Ah, Radler. Dat hadden we wel verdiend dachten we zo. 7. Maandagochtend lagen we lekker te kroelen op bed samen. Toen Luuk zijn hoofd tegen de mijne hield en mee keek naar mijn telefoon, kon ik het niet laten wat ussies te maken. 8. De decembermaand is begonnen en ik vertelde jullie wat onze plannen zijn voor deze maand.

03

9. Luuk deed even vrolijk voor de foto, maar schijn bedriegt. Kleine man had zijn dag niet. Dus besloten we er een thuishangdagje van te maken. Soms ook wel lekker. En we hoefden ook niet meer naar het ziekenhuis. Want mijn moeder mocht naar huis! Ruim 3 dagen eerder dan verwacht. 11. Het is wel heel handig dat Luuk nog zo weinig beseft. Hij zat er lekker bij terwijl ik de Sint cadeautjes ging inpakken. 12. Samen lekker een boterhammetje eten vrijdagmiddag. Vrolijke pretletter.

04

13. Luuk was voor de laatste keer dit jaar erg onder de indruk van het jaaroverzicht van het Sinterklaasjournaal. 14. En terwijl Luuk op bed lag, gingen wij op pakjesavond de kerstboom opzetten. Zo gezellig weer! 15. De kerstboom staat! 16. Zaterdagochtend vierden we pakjesochtend. We hadden drie cadeautjes voor Luuk. Een baby fototoestel, een ander speeltje wat geluid maakt. En de Chicco babywalker. Alle drie de cadeautjes vallen zo goed in de smaak. Luuk speelt er veel mee.

Het optuigen van de kerstboom hebben we gefilmd. Joost vindt dit altijd een groot feest om te doen. Ik geniet er vooral van als het staat. Maar het op- en afbreken doe ik liever niet. Maar goed. Het heeft ook wel wat gezelligs om het samen te doen. Zie hier het optuigen van onze kerstboom;

Komende week moet ik veel werken en staat er weer een fijn bezoekje aan de Primark op de planning. En verder probeer ik even lekker bij te komen van de hectische afgelopen weken en op te laden voor de drukke feestdagen.

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #34

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Balans tussen werk en gezin vinden
Next 37,2 weken in en uit mijn buik

6 thoughts on “Weekoverzicht #33

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Zwangerschapsdiabetes voor de tweede keer

20 mei 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten