Elke zondag blik ik terug op mijn week in ‘de week in foto’s. Dit doe ik met behulp van de foto’s die ik op Instagram plaats. Dit artikel komt na vandaag nog maar twee keer op deze manier online. Vanaf 2015 zal het veranderd worden. Hoe en wanneer, dat zien jullie over drie weken ongeveer. Afgelopen week kregen we een huisbezoek van de GGD, waren Joost en ik 1 jaar man en vrouw en ging ik naar de opening van de Primark in Den Haag. Kijk je mee in mijn week in foto’s?

33IMG_6920

1. De zondagochtend beginnen met wat spelen naast de kerstboom. Het is ineens niet erg dat het nog donker is! 2. Ik ben verslaafd aan dit rot spel. Stick Hero heet het. Ik heb inmiddels een flinke high score, maar wil mezelf blijven verbeteren… 3. Het hele weekend was ik druk met het opruimen en schoonmaken van ons huis. Vooral mijn werkkamer / rommelkamer moest flink onder handen genomen worden. Met als resultaat dat ik weer lekker kan gaan werken in mijn werkkamer. Zo fijn! 4. Maandagochtend had Luuk er geen zin in. Hij was huilerig en hangerig. Maar hij moest toch echt mee naar mijn werk die ochtend. Dat ging ik niet helemaal van harte.

33-2IMG_6921

5. Even rustig zelf plassen is er niet meer bij nu Luuk het hele huis door kruipt. Wel gezellig. 6. Dinsdagochtend liep poes Zoey verbaasd door het huis heen. Het was er al in tijden niet zo schoon en netjes geweest. De GGD zou die middag komen voor een inspectie van ons huis. Dit is nodig, omdat ik als gastouder ga werken. 7. Joost en ik waren afgelopen dinsdag precies een jaar man en vrouw. 8. Sinds ik Luuk heb laten spelen met de stofzuiger, is hij er niet meer bang voor. Het is een groot feest als we nu gaan stofzuigen samen. Het gaat niet heel snel, maar ach, dat hoort er bij denk ik.

33-3IMG_6922

9. Luuk is een kleine clown aan het worden. Hij stopt zijn speen ondersteboven in zijn mond, maakt wat gekke geluiden en begint vervolgens hard te lachen. Ik kan alleen maar mee lachen. Lekkere vent! 10. Dinsdagavond kwam manlief thuis met een fles Prosecco. We vierden ons 1-jarig jubileum en we vierden dat de GGD ons huis heeft goedgekeurd om als gastouder te mogen werken. 11. Speciaal voor mijn moeder haakte ik een muts. Zo kan ze het litteken van de operatie verbergen en toch over straat. 12. Ook woensdag ging Luuk weer mee naar mijn werk. Net als dinsdagochtend. Het was flink wennen voor hem. En hij had er best last van. Gelukkig mocht hij donderdag rustig wakker worden en thuis blijven samen met papa.

33-4IMG_6925

13. Donderdagochtend ging ik met aanplakzussie Melanie naar de opening van de Primark in Den Haag. We waren bijtijds vertrokken, want we hielden rekening met files. Maar een uur na vertrek stonden we al in de parkeergarage. Anderhalf uur voor we de nieuwe Primark in mochten. Dus besloten we een ontbijtje te scoren bij de Mac Donalds. Een egg muffin was dit. Ik vond het niet lekker. Maar hoorde via Instagram wel veel positieve geluiden over dit onsmakelijke broodje. 14. Ik kocht deze foute Rudolph legging bij de Primark. Met lekkere warme sloffen. 15. Mijn telefoon schee er mee uit donderdag. Dus besloot manlief direct een nieuwe voor me te kopen. Ik kan er dus weer even tegenaan. De camera is wel echt nog slechter dan die van de iPhone. Dus ik ga mezelf aanleren veel vaker mijn spiegelreflex mee te nemen. 16. Luuk blijft de clown uithangen. Hij deed hier net alsof hij sliep. Maar hij vergat zijn benen stil te houden haha. Hij had zelf de grootste lol. En ik daardoor dus ook.

Het was een drukke (werk)week. Maar nu is het tijd om onszelf en ons huis klaar te gaan maken voor de feestdagen. Onze eerste Kerst met Luuk. We hebben er zo’n zin in!

Hoe was jouw week? 

Lees ook: Weekoverzicht #35

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Franse Bull puppy’s
Next Gelezen: Lieve Juul

7 thoughts on “Weekoverzicht #34

  1. Heerlijke foto’s! Die legging is leuk zeg en lekker warm, jammer dat ik ‘m niet gescoord heb 😉 Wat fijn dat jullie huis is goedgekeurd voor gastouderopvang, gefeliciteerd!

  2. Ik vind die foute kerstkleding zo grappig! En wat een leuke foto’s weer van Luuk, moest erg lachen ook om dat stukje van dat hij heeft uitgevonden dat hij kan doen of hij slaapt en dan die beentjes! Lief dat je een muts voor je moeder gehaakt hebt! Knap ook wel, ik bak er nog steeds niets van :s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Plussize badmode kopen

28 juni 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten