Elke zondag blik ik terug op onze week met behulp van de foto’s die ik plaats op Instagram. Afgelopen week was een drukke week, maar ik heb van heel veel dingen geen foto’s gemaakt. Toch liet ik onder andere de pups van mijn vader en ons uitje naar KidZcity zien. Kijk je mee naar de week in foto’s? 

 photo 2014-12-19_12.18.29.jpg

1. Vorige week begon ik met het terugkijken van Expeditie Robinson. De halve finale en een deel van de finale. Wat was het spannend! 2. Ik plaatste de foto’s van de pups van mijn vader op Instagram. Ik heb ze al aan jullie voorgesteld via een blog. Dit is Happy. 3. Dit is Molly. 4. Dit is Jackson.

 photo 2014-12-19_12.19.13.jpg

5. Dit is Lincoln 6. En dit is Tiffany. 7. Zaterdag had ik een fotoshoot met mijn forumvriendinnetje. We besloten daarna wat te drinken in een pannenkoekenrestaurant. Tja.. Probeer dan maar eens geen pannenkoek te bestellen. Dit was een pannenkoek met kaas en spek. Heerlijk! 8. Luuk vermaakte zich ook prima tijdens de fotoshoot. Wat een makkelijk kind is het toch.

 photo 2014-12-19_12.19.54.jpg

9. Zaterdagavond met een poes op schoot lekker tv kijken. 10. Ik schreef zondag de kerstkaarten. En ik moet ze nog steeds op de bus doen. Herkenbaar? 11. Ik maakte warme chocolademelk met mini marshmallows. Zo lekker! 12. De ‘mama-je-hebt-me-net-wel-fruit-gegeven-maar-ik-heb-nog-steeds-honger-blik. Na elk hapje of elke fles heeft hij zijn speen nodig. Want dan is hij nog niet uitgegeten en kan zo zielig kijken. Na een paar seconden is het vaak alweer goed gelukkig.

 photo 2014-12-19_12.20.30.jpg

13. Eindelijk kreeg ik Luuk’s tandjes op de foto. Een foto van mijn camera dus omdat ik zo blij was dat het gelukt was. 14. Ik plaatste al meer dan 1500 foto’s op Instagram de afgelopen jaren. Jeetje wat een hoop! 15. Luuk plofte voor de tv voor zijn portie Sesamstraat. 16. Hier de originele foto met Luuk’s tandjes. Zo schattig. En wat een heerlijke foto!

 photo 2014-12-19_12.23.56.jpg

17. Ik ging met Luuk en vriendin Wendy en haar zoon Jayden naar KidZcity. Luuk kreeg de smaak van het gaan staan te pakken. 18. Poes Zoey had duidelijk aandacht nodig ‘s avonds haha. 19. Ineens las ik het bericht dat het niet goed ging met Elara en ik besloot een kaarsje met hashtag #lichtjesvoorelara online te zetten. 20. Vervolgens plaatste Jentl van Woordkunsten dit mooie stukje online. Het werd massaal gedeeld op Instagram en Twitter. Helaas overleed Elara die avond nog.

 photo 2014-12-19_12.24.37.jpg

21. De krantenbezorger had waarschijnlijk geen zin om door de regen te lopen en besloot maar liefst 10 dezelfde krantjes in onze brievenbus te deponeren. 22. Ik werd genomineerd om mee te doen aan de Black and white challenge en dit was foto 1 van 5. Ik samen met vriendin Wendy. Ruim een jaar geleden nog in verwachting van onze jongens. Ze zijn uiteindelijk 4,5 week na elkaar geboren. 23. Luuk sprint tegenwoordig van waar hij ook is in huis naar de tv al kruipend om Sesamstraat te kijken. En zit er dan vervolgens zo mooi voor. 24. Als de man van huis is kookt de vrouw lekker wat voor zichzelf. Aardappeltjes, kip, wortel, courgette en onder andere ui zaten er in.

 photo 2014-12-21_07.59.17.jpg

25. Ik was druk aan de knutsel donderdagavond met Serious Request aan op de achtergrond. 26. Het resultaat van de kerstslinger. 27. Vrijdag maakte ik nog een kerstslinger voor in de slaapkamer. En ik legde in een blog uit hoe ik deze slinger heb gemaakt. 28. Luuk heeft het staan echt helemaal ontdekt. En trekt zich inmiddels ook op aan de bank om alles wat daarop ligt eraf te gooien.

Hoe was jouw week? 

Lees ook: Weekoverzicht #36

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijn winter bucketlist
Next Luuk is 9 maanden

2 thoughts on “Weekoverzicht #35

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Wat ik ga missen aan de zwangerschap

17 september 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten