De allerlaatste de week in foto’s van dit jaar. Maar sowieso de laatste op deze manier. Vanaf volgende week maandag zal ik wel nog foto overzichten plaatsen. Maar niet meer met foto’s die ik gedeeld heb op Instagram. Ik wil vaker mijn camera tevoorschijn halen en jullie dus veel mooiere en andere foto’s laten zien. Jullie kunnen me natuurlijk gewoon op Instagram blijven volgen. Op Instagram zal ik echt vooral nog een kijkje achter de schermen geven. En natuurlijk blijf ik daar de contacten met mijn volgers onderhouden. Het is er veel te leuk!

Afgelopen week vierden we maar liefst 4 dagen Kerst, we gingen shoppen in Utrecht, ik stond stil bij het afscheid van Elara en we werden verwend met allerlei cadeaus. Kijk je mee naar de allerlaatste ‘de week in foto’s’?

 photo 2014-12-29_21.45.36.jpg

1. Ik schreef een artikel met mijn Winter Bucketlist. 2. Samen met Luuk gingen we shoppen in Utrecht voor de laatste kerstcadeaus. Zag hij er niet schattig uit met zijn berenmuts? 3. We vierden vorige week zondag pre-kerstfeest met mijn schoonouders en schoonzus. We werden verwend met cadeaus en aten heerlijke dingen! 4. Ik was druk bezig met het editen van de 9 maanden update.

 photo 2014-12-29_21.46.20.jpg

5. Samen met Luuk de dag beginnen. Ik hou ervan. 6. Dinsdag was de crematie van Elara. Met dit mooie geschreven stukje van Woordkunsten liet ik via Instagram merken dat ik aan ze dacht. Wat moet het een verschrikkelijk moeilijke dag geweest zijn. 7. En met het besef dat de crematie aan de gang was, las ik een boekje voor aan Luuk. Dat is niet vanzelfsprekend. Dat kwam even goed binnen op dat moment. 8. Luuk’s maandfoto van deze maand.

 photo 2014-12-29_21.46.48.jpg

9. Met Kerstavond aten we heerlijk carpaccio. Ik kreeg veel jaloerse reacties van zwangere volgers. Sorry dames. Ik beloof jullie dat het volgend jaar extra lekker smaakt! 10. Samen met poezenbeest naar de finale van Serious Request kijken. En natuurlijk had ik kippenvel all over. 11. Luuk’s kerstfoto. 12. Ik ging gekleed in mijn rendieren legging eerste kerstdag tijdens het kerstontbijt. Helemaal zoals het hoort.

 photo 2014-12-29_21.47.38.jpg

13. Zaterdag was Luuk ‘s morgens al erg moe van de feestdagen. Maar we vierden ook nog derde Kerstdag met mijn aanplakfamilie. Gelukkig wel bij ons thuis. Dus Luuk kon lekker in zijn eigen bedje slapen. 14. Speciaal voor de rokers onder ons maakte ik het balkon wat lichter en opgeruimd. En ik was opeens heel erg blij en trots dat ik al meer dan 16 maanden gestopt ben met roken. 15. Luuk speelde fijn met zijn nieuw gekregen Woezel en Pip trein. Zijn houten Woezel en Pip speelgoed is flink uitgebreid deze kerst. Het is ook zo leuk spul! En Luuk begrijpt bij dit treintje al heel goed hoe hij de blokjes eraf moet halen.

Lees ook: Weekoverzicht #37

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Fijne kerstdagen
Next Naar KidZcity met je baby

5 thoughts on “Weekoverzicht #36

  1. Leuk overzichtje! Ben benieuwd naar je foto-artikelen nieuwe stijl 🙂 Heftig van Elara. Heb er ook vaak aan moeten denken de afgelopen week. En inderdaad, het doet je weer eens beseffen dat het allemaal niet vanzelfsprekend is…

  2. Ik geloof dat Elara bij heel veel mensen in gedachten zat en nog steeds zit eigenlijk. Mooi om te zien hoe steunend social media kan zijn met zulke dingen. Vind je overzichtjes erg leuk en ben benieuwd naar de nieuwe invulling hiervan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De Vier Jaargetijden met Angela Schijf

16 oktober 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten