Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Kijken jullie mee? 01 1. Wij begonnen de week met een bezoekje aan Dierenpark Amersfoort, samen met mijn moeder en aanplakzussen. 2. Helaas hadden we veel last van regen, dat was erg jammer! 3. Van zo’n dagje dierentuin wordt je erg moe, dus gingen we lekker knuffelen thuis tijdens het drinken. 4. Om vervolgens Frankrijk – Nigeria te kijken. 02 5. Ik ging maandagavond verder met Luuk’s geboortekist. Hij is bijna klaar! 6. Dinsdag was ik niet lekker, snotverkouden, hoofdpijn, spierpijn, dus dook ik lekker vroeg het bed in met mijn haakwerkje en een aflevering Gossip Girl. 7. De volgende ochtend was ik nog steeds niet lekker, maar zo’n vrolijk bekkie maakt al een hoop goed! 8. Luuk begint met duimen. Wel steekt hij zijn duim steeds te ver in zijn mond waardoor hij gaat kokhalzen, maar manlief heeft hem al 2 keer duimend in zijn bedje aangetroffen ’s morgens. 03 9. Luuk is milkdrunk. 10. Toen Luuk donderdag besloot uit te slapen en ik al vroeg wakker was, besloot ik het hele huis even te soppen en op te ruimen, met als resultaat dat ik om kwart over 8 ’s morgens alles gedaan had en zelfs nog een uurtje voor mezelf had, heerlijk! 11. Luuk won 2 weken terug een Dunk knuffeldoekje van Dushi op de blog van Gwen. Hij vindt het een super knuffeldoekje! 12. Tijdens het spelen viel hij ineens in slaap. Heerlijk! 04 13. Ik kocht afgelopen week een speelkleed / babygym via marktplaats en Luuk mocht voor het eerst op de grond spelen thuis (want dat durfde ik niet zo goed, met onze overenthousiaste Rottweiler). Luuk vond het prachtig en kraaide het uit van plezier. 14. Zaterdagochtend gingen we al vroeg op pad samen. De auto moest naar de garage. 15. Wat boffen wij toch met een lieve vriend als automonteur, we hadden een lek in de uitlaat en zaterdagochtend werd het hele probleem in een kwartiertje tijd verholpen. Zo konden we weer veilig op pad. 16. Ik moest voor het eerst in mijn auto-rij-carriere blazen. En kreeg een hippe WK BOB sleutelhanger. Zelfs de politie doet mee aan de oranje hype. 05 17. Luuk was weer klaar voor de wedstrijd, maar ging wel lekker slapen, dus heeft de spannende wedstrijd niet meegekregen. 18. Wat een spanning zaterdagavond. Ik heb geen moment getwijfeld over het feit dat we zouden winnen, maar het was toch regelmatig billenknijpen. Gelukkig kwam onze held Krul in het veld en rolden we door middel van penalty’s zo de halve finale in. 19. Luuk is al weken druk met zichzelf naar zijn zij te rollen, maar steeds lag zijn arm in de weg waardoor het niet lukte. Gisterochtend was hij weer druk bezig met oefenen. 20. En ineens kreeg meneer het voor elkaar! Wat waren we trots met een hoofdletter T! (inclusief kwijlsliert) 06 21. Na dat harde werken had Luuk wel een lekkere fles verdiend. Dat ging er wel in voor onze lange reis ging beginnen. 22. We waren op bezoek bij opa en oma in Rockanje. Joost zijn ouders zijn 3 maanden in Frankrijk geweest, dus hadden Luuk al die tijd niet ‘live’ gezien. Het was dus genieten voor alle partijen, daar hadden we wel 3 uurtjes autorijden voor over. En met een tas vol cadeautjes kwamen we weer thuis. Tijd voor een nieuwe week! Hoe was jullie week? 

Lees ook: Weekoverzicht #12

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Groene pesto pasta
Next Lunch – Broodje zalm

4 thoughts on “Weekoverzicht #11: Naar de dierentuin

  1. Wat een onwijs leuke foto,s. Rockanje dat is lang geleden dat ik daar was. Ik had daar vroeger 2 vriendinnen wonen (zusjes) woonde zelf daar in de buurt.

  2. leuk zo’n kist, had er nog nooit van gehoord. Leuk idee om aan mijn dochter te geven, eens kijken hoe ik dat ga aanpakken 🙂
    lekker ventje heb je 🙂

    gr Elise

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mijn verzonden mamaswap

25 februari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten