Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Kijken jullie mee?
Het was een hele rustige (je mag wel zeggen, luie) week. Dus veel Luuk-Spam weer!

01

1. Het was lazy monday. We kwamen bij van de drukke zondag (toen we naar het zuiden des lands reden om bij mijn schoonouders op visite te gaan), zelfs de hond en de poes kwamen op bed hangen. Gezellig! 2. Ik schreef een ‘De week in foto’s # 103. Luuk sliep dinsdag heel lang uit, het was ook zo donker en regenachtig, dus pas tegen 11 uur (wel na zijn fles van 6 uur) werd hij wakker. 4. Onze knuffel poes Zoey.

02

5. Van Joost’s ouders kregen wij vanuit Frankrijk een box vol nieuwe kleding. Ook hadden vrienden van hen truien gebreid voor Luuk. Gelukkig zijn het grotere maatjes, we kunnen er dus weer even tegenaan. 6. Wat werden de Brazilianen afgemaakt door Duitsland zeg. Geweldig! Dat hadden ze nou echt verdiend, want ze stonden echt onterecht in de halve finale. 7. Weer hadden we een luie ochtend. 8. Kijk meneertje zitten dan, met zijn handen op zijn benen. Of hij zeggen wil “Zo mama, wat gaan we allemaal doen vandaag?!”.

03

9. Luuk was klaar voor de halve finale tegen Argentinië. Wel heeft hij Oranje gesteund vanuit dromenland, want de wedstrijd begon pas om 22:00u. Helaas verloren we tijdens de penalty reeks. Zo jammer! 10. Het was gedaan voor onze oranje mannen. Wat is Robben veranderd vergeleken met het vorige WK. In positieve zin! 11. Donderdag deed Luuk nog even lekker een tukje bij papa en mama op bed, vonden wij helemaal niet erg vanwege de late voetbalavond daarvoor. 12. Er kwam een blog online over Mijn 9 maanden dagboek van Pauline Oud.

04

13. Luuk kwam vrijdagochtend ook nog even bij mij op bed slapen. 14. Terwijl hij lekker niet-pedagogisch verantwoord naar Woezel & Pip keek, kon ik even douchen, aankleden en mijn haar doen. Fijn! 15. Luuk begint langzaam aan dingen vast te houden en zo viel hij met zijn arm om Sophie de Giraf heen lekker in slaap. 16. De BBQ resten van vrijdagavond. We aten bij mijn moeder. Lekker!

05

17. Luuk wil heel graag op zijn buik rollen, of zitten. Hier zat hij dus lekker bij me, om me te “helpen” met werken, daar kwam natuurlijk niets van terecht zo, maar het ging om het idee haha. 18. Ook al speelden we niet in de finale, we bleven tijdens de troostfinale natuurlijk ook volop achter Ons Oranje staan. Want tja, je bent een voetbalfan, of je bent het niet! Ook Luuk werd weer in zijn oranje pak gehezen. 19. Akira vond de wedstrijd niet veel aan en lag lekker met haar toch buiten haar bek te slapen. 20. We pakten de Brazilianen in. Terecht! Het werd 0-3 voor ons en daarmee werden we 3e van de wereld.

06

21. Hashtag JasperCillessenSitOnThings. Haha geweldig, hoe hij tegen de doelpaal aan ging zitten en hoe internet ermee aan de haal ging met de meest waanzinnige fotoshop foto’s. 22. Luuk ging gisteren lekker in bad, voor het eerst met zijn zitje. Je kunt aan zijn ogen zien dat hij het behoorlijk spannend vond haha. Na 2 minuten kon er wel een lachje vanaf hoor. Maar Luuk vind in bad gaan sowieso niet zo’n succes. 23. Lekker mijn kleine zwitsal baby afdrogen. Ik wordt altijd zo blij van de geur van een pasgewassen baby! 24. Luuk in zijn nieuwe outfit. Klaar om naar een verjaardag te gaan. Niet dat de jarige en zijn visite Luuk zijn kleding gezien hebben hoor, want hij heeft lekker de hele tijd in de draagdoek gezeten bij me.

Deze week staan er allemaal leuke dingen gepland, waarvan alles buiten, dus we hopen dat de zon lekker blijft schijnen en de temperatuur niet de spuigaten uitloopt!
Hebben jullie ook zo’n fijne week gehad?

Lees ook: Weekoverzicht #13

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Favoriete artikelen #1
Next Diner – Kip cashew

6 thoughts on “Weekoverzicht #12: Barbecue!

 1. Oh wat kijkt hij bang op foto 22 Nee badje geen succes ? En douchen ?
  Mijn dochter doet de kleine meid in de Tummy Tub, vindt ze heerlijk, je ziet haar echt genieten en lachen.

  Moet jij ook alweer bijna aan het werk of heb je nog verlof

  gr Elise

  1. Als hij echt bang zou zijn, had ik hem er natuurlijk uitgehaald, maar 2 minuten later was hij af en toe lekker aan het lachen. Nee als ik hem in bad doe, vindt hij het niet zo leuk. De tummy tub vindt hij nog veel erger. Maar samen douchen vindt hij prachtig. Dat doen we dus ook elke dag, maar 1 tot 2 keer per week wil ik hem toch even in bad om echt goed tussen alle plooien te komen. Ik had gehoopt dat hij door het zitje meer vertrouwen zou krijgen, omdat hij dan onder zijn rug en billen constant iets voelt, maar hij moest er duidelijk flink aan wennen.

   Ik ben alweer sinds Luuk 5 weken was aan het werk. Eigen bedrijf he, dus het kon eigenlijk niet anders en had er ook veel zin in. Maar ik werk thuis, dus Luuk is gewoon lekker bij me en dat gaat tot nu toe erg goed. Ben wel benieuwd hoe dat is als hij ouder is, maar daar vinden we onze weg wel in.

  1. Dank je!
   Luuk is volgende week 4 maanden oud. Hij kan dus nog niet zitten, maar het zitje is meer een “ligje” 😉
   Helaas was dit toch ook niet zo’n succes, dus ik ga het nog 1 keer proberen en anders wacht ik tot hij wat ouder is. Luuk is overigens een vrij grote baby voor zijn leeftijd 🙂

 2. Welja, overal is een oplossing voor. Joh, ik vond zelf douchen ook leuker met de kleintjes en als hij dat nou fijner vindt .. das het belangrijkste toch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Inhoud Jokie en Jet beurstas van de Negenmaandenbeurs

24 februari 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten