Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Kijken jullie mee?

01

1. @thebirdsandthebeesnl was op zoek naar mensen die leuke producten opgestuurd wilden krijgen om er mooie interieurfoto’s van te maken. Dat leek me wel wat, dus ik deed mee en deelde de foto. 2. We keken de finale Duitsland – Argentinië. Deze Argentijn met zijn vlechtje werd uiteraard belachelijk gemaakt, haha. 3. Luuk wil niks anders meer dan op zijn buik rollen en kijkt elke keer weer trots als het is gelukt. 4. Mijn ontbijt, yoghurt met muesli. Lekker!

02

5. Naast de yoghurt met muesli dronk ik deze smoothie banaan, vanille en amandelmelk. Gadver, wat was het smerig! 6. Luuk en ik hadden samen de grootste lol. 7. Luuk maakte een selfie haha. 8. Mijn kleine knuffel. Op deze foto zag ik pas echt dat Luuk mijn kleur ogen heeft, ik geloofde het steeds niet als mensen het zeiden.. Blijkbaar lijkt hij echt meer op me dan ik dacht!

03

9. Luuk had een gigantische hangdag (een sprongetje?), maar kon nog wel even lachen voor de foto. 10. We begonnen de dag met een mini fotoshoot en al spelend op zijn kleed liet Luuk zien dat hij “zoooooooo groot is” haha! Wat een lucky shot! 11. Dit is 1 van de foto’s die boven de bank in een grote lijst komt te hangen. 12. Deze foto komt ook boven de bank te hangen, wel in zwart-wit allebei trouwens!

04

13. Ik schreef een introductie blog over mijn zomer blogserie over natuurlijk ouderschap. 14. Ik ging – met Luuk – naar de kapper en hij heeft zich keurig gedragen!! 15. Mijn eerste opdracht voor de mamachallenge is geslaagd, ik shopte een budget baby outfit voor maar € 8,80. 16. Het resultaat van een ochtendje bij de kapper, een korte bob en mijn krullen zijn weer tevoorschijn gekomen!

05

17. Mijn kleine vrolijke ventje, wat is hij toch gezellig steeds! 18. Luuk ging samen met oma spelen op zijn speelkleed. 19. Hoog opgetild worden is een dikke hit bij Luuk. Hij mocht hier samen met oma even door het raam gluren en had de grootste lol. 20. Ik kocht een videocamera. Natuurlijk vooral om heel erg veel video’s van Luuk te maken. Maar ik ben ook moed bijeen aan het rapen om een vlog te maken. Ik ben benieuwd wanneer ik het aandurf dat ook daadwerkelijk te maken!

06

21. Luuk lag lekker bij te komen van onze fotoshoot. Het was verschrikkelijk warm om op de foto te gaan, maar we did it! En nu maar wachten op het resultaat, ik ben zo nieuwsgierig! 22. Luuk viel tijdens het drinken in slaap, arme vent, hij heeft ook zo’n last van de warmte. 23. Wij hadden vandaag afgesproken met mijn aanplak familie (de familie van mijn stiefvader), om de tuin op de camping bij aanplak-oma aan te pakken. Toen ik ja zei, had ik geen idee van de temperaturen vandaag. Gelukkig begonnen we om 10:00u en was het grootste gedeelte van de tuin in de schaduw. Om half 12 hadden we al het onkruid eruit en weggegooid en om 12 uur konden we alles inladen en vertrekken. Dat hadden we even snel voor elkaar! 24. Dus gingen we lekker welverdiend naar het (honden)strand met mijn aanplakzussies. De hond is de lieve labrador van 1 van de zussies en hij had het zo naar zijn zin, erg leuk om te zien!

07

25. Niets is zo lekker als een lekkere Radler met dit weer! 26. Luuk was voor het eerst op het strand en lag onder onze net gekochte parasol op een handdoek verbaasd om zich heen te kijken. Volgens mij wist hij niet goed wat hij er van moest vinden. Hij heeft wel met zijn voeten lekker in het zand liggen trappelen en vond dat blijkbaar wel prima. 27. Lekker een flesje drinken, terwijl meneer in de chill-stand lag. Hij heeft zo goed als de hele dag buiten geslapen. Hij slaapt zo goed als we buiten zijn, hij is blijkbaar een echt buitenkind, fijn! 28. En terwijl Luuk zijn fles opdronk beseften we ons dat de hond foetsie was. Terwijl Joost met Luuk onder de parasol bleef zitten, ging ik samen met de zusters het hele strand af zoeken naar onze grote hondenvriend. Nergens te vinden. Er ging een telefoontje richting de receptie, we liepen naar de parkeerplaats in de hoop dat hij bij de auto was gaan zitten, we namen contact op met Amivedi, we liepen nog een keer of 6 het hele strand af, ik bekeek het strand vanaf het water, maar hij was nergens te vinden. Zussie vol tranen en ik wist ook niet meer wat we moesten doen, je gaat ook niet weg, want straks loopt hij alleen over dat strand te dwalen! Toen we besloten toch nog een keer rond te gaan kijken, ging mijn telefoon ondertussen; hij was gevonden, op een heel ander strand. hij was lekker gaan relaxen bij andere mensen en er was niets aan de hand. 2 uur lang was hij weg. Wat een stress en wat een angst! Toen hij terug was vertrokken we gelijk naar huis. Op naar onze lieve Akira, die we stiekem nog meer zijn gaan waarderen sinds vanmiddag!

Op naar weer een nieuwe (warme) week, met heel veel plannen! Wil je tussendoor al op de hoogte blijven van onze week? Volg mij dan op Instagram!

Lees ook: Weekoverzicht #14

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Tag: It’s weekend!
Next Mama kijkt anders

9 thoughts on “Weekoverzicht #13: Foto’s maken van Luuk

  1. Ik zeg het denk ik elke keer, wat wordt hij groot!
    Ik weet niet of jullie hem in Nederland hebben trouwens, maar radler met pompelmoes, die is echt hemels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Zorgverzekering: ben jij goed verzekerd?

14 november 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten