Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. We kregen onder ander ons balkon terug! Kijken jullie mee?

01

1. Wat was het weer warm zeg, afgelopen week. We sliepen dus lekker met de ventilator aan op de slaapkamer, ook al is Joost daar nooit zo’n fan van. Ik deed anders geen oog dicht.. 2. Luuk viel in slaap met zijn knuffel. Inmiddels zijn we erachter dat dit de truc is om hem rustig in slaap te laten vallen. Een knuffel of een knuffeldoekje in zijn arm en hij valt direct lekker in slaap. ’s Avonds halen we dan wel het knuffeltje weg voor de zekerheid, ik vind het veel te eng, straks legt hij het over zijn neus heen ofzo. 3. We pakten het kijken van Sons of Anarchy weer op. We zijn nu bezig met seizoen 5. Wat is het toch een gave serie! 4. Luuk wil zitten, liggen is voor baby’s! Hij wordt super vrolijk als hij (met steun) lekker zelfstandig zit. Kleine vrolijke man!

02

5. Dat er in onze flat verbouwd wordt is geen geheim. Ons balkon is dus de afgelopen maanden nog steeds een bouwput geweest, maar eindelijk werden de privacyschermen terug geplaatst. Ons balkon is weer van ons! Ik ben nog nooit zo blij geweest met zoiets simpels haha. 6. De buurvrouw genoot ook van haar balkon, in haar onderbroek. Luuk dacht er het zijne van zoals je kunt zien. Helemaal toen ze vroeg; “hebben jullie een baby?” waren we verbaasd. Zo zie je maar dat wij een goede band hebben met onze buren haha. 7. De buurvrouw was weg en Luuk genoot van de frisse lucht. Zo fijn om nu niet perse de deur uit te hoeven om buiten te zijn samen. Al is een wandelingetje op zijn tijd nog steeds lekker natuurlijk! 8. Ik kocht een tuintafel, bevestigde de parasol aan de balustrade en leende een campingbedje van onze buuf. Wij genoten van het balkonleven. Heerlijk zeg!

03

9. Luuk was dinsdag 4 maanden oud en we gingen naar het consultatiebureau voor onder andere 2 prikjes, vandaar de pleisters. Gelukkig is Luuk niet snel klein te krijgen en genoot hij van de rust in het campingbedje. 10. Ik was woensdag stil online. Dus op Instagram verscheen alleen deze zwarte foto, uit respect voor de overledenen van het vliegtuigongeluk in Oekraïne. 11. Donderdag maakte ik deze foto. Dit was een soort fotoketting als steunbetuiging voor het vliegtuigongeluk. Heel Instagram stond er mee vol en ik vond het een mooi idee waar ik graag aan meewerkte. #circlearoundmh17 werd gebruikt voor deze foto’s. 12. Ik was druk bezig met het editen van de video. Hebben jullie mijn allereerste vlog al gezien over Luuk’s eerste hapje? 

04

13. Mijn kleine lekkere ding. Ik ben zo gek op die jongen! 14. Een ochtendhumeur is tegenwoordig binnen no time verdwenen hier in huis. Zodra je Luuk’s kamer binnenloopt wordt je begroet met een stralende lach. Zo is elke ochtend een feestje! 15. Joost was heel druk met het afzetten van het balkon. Zo hebben wij ons balkon al een paar jaar afgezet, er kunnen geen katten op en af en zo kunnen we lekker ontspannen op het balkon zitten. 16. Gisteravond genoten we van de temperatuur op het balkon samen met de katten en de hond. Wat was het fijn buiten!

Hebben jullie ook zo’n fijne week gehad? 

Lees ook: Weekoverzicht #15

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous VLOG: Luuk’s eerste hapje
Next Mijn 10 favoriete baby verzorgingsproducten

6 thoughts on “Weekoverzicht #14 Het balkon

  1. Heerlijk he. Ik had ook een balkon toen ik onze eerste zoon kreeg. Balkon op ’t zuiden, erg heet maar ik hing een groot laken over de waslijn en de wieg reed ik naar buiten .. heerlijk ! Lekker alleen in ’t luiertje buiten liggen slapen.
    lekker genieten idd van het buiten zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #154

20 september 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten