Elke zondag blik ik terug op mijn week in ‘de week in foto’s’. Dit doe ik door middel van mijn foto’s op Instagram. Afgelopen week was geen doorsnee week. Gelukkig maar. Het was erg spannend, want mijn moeder is afgelopen vrijdag geopereerd. Het hoe en waarom is niet van toepassing in dit artikel. Maar het was erg spannend en de hele week stond in het teken van de operatie. 

IMG_6698

1. Zaterdagochtend was ik vroeg op pad om een buggy te scoren. Ook was ik nog op zoek naar een buggydrager, maar die kon ik hier in het dorp nergens voor een leuke prijs vinden. Dus stopte ik de buggy in doos en al in mijn fietstas en ging zo naar huis. Ik ben veilig aangekomen, mocht je het je afvragen. 2. Zaterdagmiddag was het tijd voor de Sinterklaasintocht in mijn oude dorp. Luuk vond Zwarte Piet niet heel boeiend. 3. Zaterdagavond stond ik met mijn nieuwe schoenen aan te wachten op mijn aanplakzussies. We gingen naar een feestje met zijn drieën. 4. Eenmaal aangekomen op het feestje van de motorclub was er bier. En bier. En nog meer bier. Het smaakte goed zoals je kunt zien.

IMG_6699

5. Zondagochtend deed Luuk een dappere poging om te gaan staan. Het lukte niet, maar zag er wel schattig uit. 6. Luuk kwam nog wat luieren terwijl we op opa en oma aan het wachten waren. 7. Na het bezoek van opa en oma hadden we nog een familiefeestje in Utrecht. Luuk viel 5 minuten voor we er waren in slaap. Ik vind het zo zielig om hem dan wakker te maken. 8. Gelukkig kon Luuk de volgende morgen gewoon weer lachen na een druk weekend. Vrolijke knul!

IMG_6700

9. We probeerden afgelopen week zo normaal mogelijk te doen en ik probeerde de achterstand in de berg was in te halen. Ik vouwde de was, keek ondertussen televisie en Luuk vermaakte zich heerlijk op zijn speelkleed. 10. Ik won € 50,00 shoptegoed bij Primark! Dat is leuk! 11. Samen wakker worden doe je zo. Lost op tv, Luuk op bed en samen heel veel lachen. Heerlijk, zulke ochtendjes. 12. Ik kwam online nog een foto tegen die gemaakt werd tijdens ons avondje uit twee weken geleden. Twee dronken torren met een oranje slinger op de foto. Het laat goed zien hoe gezellig we het hadden haha.

IMG_6701

13. Woensdagmiddag gingen we samen op pad naar het werk van Joost. Voor het eerst met zijn tweetjes in de bus. Het ging goed! Luuk vond het wachten op de bus wel wat lang duren. Tja, wie vindt dat niet? 14. Luuk op schoot bij Sinterklaas. 15. Donderdagmiddag ging ik op weg naar het ziekenhuis waar mijn moeder werd opgenomen voor de operatie. Ik ben hier de rest van de dag geweest en maakte dus verder niet heel veel foto’s. 16. Vrijdagochtend begonnen we de dag met een flesje voor Luuk en de zenuwen gierden door mijn lijf. Mijn moeder was immers op de OK. Gelukkig is de operatie goed gegaan. En ik ben de rest van de dag op en neer naar het ziekenhuis gereden. Deed wat boodschappen en probeerde met man en macht iedereen goed op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in het ziekenhuis.

Je wordt geleefd op zo’n dag. En als ik er op terugkijk heeft het me de dagen ervoor meer bezig gehouden dan ik dacht. Het is dus ook wat stil geweest op mijn blog de afgelopen dagen. Ik had veel te vertellen, maar de woorden kwamen niet uit mijn vingers. En al met al is het dan “maar een blog”. Ik barst in elk geval van de inspiratie. Nu maar hopen dat ik er de komende dagen ook aan toe kom de woorden op papier te krijgen. Zo niet, dan is er niets ernstigs aan de hand. Maar weten jullie dat ik veel in het ziekenhuis ben en ondertussen ook probeer het huishouden gewoon door te laten lopen. Jullie zien me snel weer terug!

Fijne week allemaal!

Lees ook: Weekoverzicht #33

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Sintfeest op kantoor
Next Hallo december

9 thoughts on “Weekoverzicht #32

  1. Fijn dat de operatie goed is gegaan! Ik kan me goed voorstellen dat er op zo’n moment geen artikelen uit je mouwen rollen. Succes deze week (: Beterschap voor je moeder!

  2. Dat zijn wel even spannende tijden als je mams in het ziekenhuis ligt. Wat ben je er goed doorheen gegaan als ik zo je blog lees. Heb al wel begrepen dat het goed gegaan is, dat is fijn te weten. En lukt het schrijven even niet, pech zoals je al zegt. Komt wel weer. Mams gaat voor.

  3. Sterkte met je moeder! Gelukkig heb je verder wel een leuke week gehad, en super leuk dat je de giftcard van Primark gewonnen hebt. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Preventief medisch onderzoek

29 september 2021
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten