Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Wat was het warm en we keken natuurlijk voetbal. Kijken jullie mee naar mijn week?

07_01

1. Zondag gingen we op pad naar opa en oma (mijn moeder en aanplakvader) op de camping. Luuk vind het heerlijk buiten. 2. De All You Need Is Love caravan stond bij mijn moeder op de camping. Daar wilde ik uiteraard wel even voor poseren! 3. Wat was het warm zondag. Lekker hoor! 4. Een selfie!

07_02

5. Ik sta zelf maar zelden op de foto (dat krijg je als fotograaf), dus maakten we wat foto’s van mij en Luuk samen. Binnenkort heb ik ook een fotoshoot samen met Luuk, leuk! 6. De BBQ ging aan. Lekker hoor! 7. Toen het wat begon te schemeren hebben we gauw de klamboe om de kinderwagen heen gedaan. Luuk heeft de hele avond buiten geslapen, terwijl wij lekker aten en dronken, zo lekker! 8. In huis was het maandag niet te harden. Dus trokken we al Luuk’s kleren uit, hij droeg alleen zijn luier nog. En fijn dat hij het vond.

07_03

9. 1 van de foto’s die we maakten op de camping zondag. 10. We gingen BBQ’en bij opa en oma (mijn vader en aanplakmoeder) in Bilthoven, Luuk kwam hier voor het eerst. 11. Wel begon het te regenen, dus aten we alles binnen op. 12. Dinsdag kwamen Luuk en ik lekker bij van het volle weekend door een dagje op bed te hangen.

07_04

13. Luuk en ik kwamen lekker bij van het drukke weekend. 14. Luuk was onrustig en ik kon er de vinger niet op leggen wat er was. Wat blijkt uiteindelijk? Luuk had afgelopen week een sprongetje! 15. Goedemorgen Luuk. Hij is zo heerlijk vrolijk als hij wakker wordt, het is elke ochtend weer een feest om hem uit bed te halen. 16. Door Luuk’s sprongetje sliep hij maar hele korte beetjes en kwam ik helemaal nergens aan toe. Dus zette ik een aflevering Gossip Girl aan en hing lekker met Luuk in de slaapkamer voor zo min mogelijk prikkels.

07_05

17. Ik speelde wat met apps op mijn telefoon, kunstzinnig! 18. Meneertje lag lekker in de chillstand. 19. We gingen samen een stukje wandelen, het was zo mooi weer! 20. Ik schreef een blog over mijn liefde voor Thé.

07_06

21. Ik had 300 volgers op Instagram, wat een mijlpaal! 22. Luuk was ’s morgens al klaar voor de voetbalwedstrijd, maar deed wel nog even een tukje. Pas na het maken van de foto zag ik dat hij ligt te lachen op de foto. 23. Papa en Luuk bereiden zich, ieder met een fles, voor op het voetbal. 24. Luuk was samen met ons in de feeststemming. Vrolijke vent!

07_07

25. Ook Akira was er klaar voor. 26. Een oranje selfie. 27. Kleine kwijlebal was ook echt naar de tv aan het kijken haha, wijsneus. 28. We begonnen zo hard te juichen bij het eerste doelpunt van Nederland, dat de hond van schrik in Joost zijn armen vloog, haha.

07_08

29. Dit was geloof ik bij de 1-2 ofzo, wat waren we blij! 30. Code Oranje! 31. Haha, zo leuk al die plaatjes. 32. Louis, Louis, had je dan toch gelijk?

07_09

33. Luuk ligt als we op bed liggen de laatste dagen constant naar het peertje aan het plafond te lachen. Hij blijft er maar naar kijken. 34. Luuk kwam even bij van zijn sprongetje en sliep lekker veel zaterdag. 35. We gingen samen even naar het wijkfeest in de straat. Niks aan, ik voelde me erg blank. No offence, want ik woon nu eenmaal in een multi culti wijk, maar ik voelde me niet echt thuis tussen het buitenlandse geklets, al hadden die mensen het allemaal heel erg naar hun zin, daar gaat het om! 36. Papa en Luuk lagen lekker samen te slapen. Ik vond het al zo stil in huis.

07_10

37. Afgelopen nacht sliep Luuk voor het eerst ’s nachts in zijn ledikant op zijn eigen kamer. Ik had er best wel moeite mee, dat had ik niet verwacht. Ben het eerste kwartier 4 keer bij hem gaan kijken, maar toen hij nog steeds sliep, ben ik ook maar gaan slapen. 38. Hij lag vanmorgen niet meer zoals ik hem gisteravond had neergelegd haha. Hij is duidelijk toe aan een groter bedje en groeit uit zijn wieg, daar heeft hij steeds minder bewegingsvrijheid. 39. Ik veranderde mijn naam op Instagram. 40. We legden vanmorgen terwijl papa de hond uit liet een cadeautje voor hem klaar op bed.

07_11

41. If papa ain’t happy, ain’t nobody happy mok voor vaderdag. 42. Waar blijft mijn kleine baby nou?! Luuk is ontzettend druk met oefenen om zich van zijn rug naar zijn buik te rollen. En lag er ontzettend bij te lachen, hij vind het zo leuk om op ontdekkingsreis te gaan. 43. Een keer per jaar hebben we een Indiase optocht door de straat, vol Indieers in kleurrijke kleding die een versierde wagen met een hindoe god vooruit trekken. Het geeft altijd een kabaal, maar het is wel een feestje om te zien. 44. Een klein baby vuistje, heerlijk!

Lees ook: Weekoverzicht #9

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Eerste vaderdag
Next Competitive Foursome

3 thoughts on “Weekoverzicht #8: Voetbal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Babyritme met 7 maanden

20 mei 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten