Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Kijken jullie mee?

instagram

1. Het mocht dan wel vaderdag zijn afgelopen zondag, Luuk blijft toch echt een mama’s kindje.. Hij kwam dus weer lekker buik op buik liggen. Heerlijk! Ik hoop zo dat hij dat nog jaren blijft doen, valse hoop natuurlijk, maar toch! 2. Akira dacht; ‘Wat nou knuffelen met mijn vrouwtje, Luuk ik wil met jou spelen!’ 3. Mijn mooie kereltje met zijn grote donkere kijkers. 4. Ik nam weer eens de tijd lekker met een e-book het bed in te duiken. Zo fijn!

instagram

5. Maandagochtend ging ik voor het eerst sinds maanden weer eens met Akira naar het bos. Omdat ik vanwege de zwangerschap en mijn lichamelijke gesteldheid met geen mogelijkheid een grote Rottweiler kon houden en zij vervolgens loops werd, waren we al heel lang niet samen naar buiten geweest. Dat maakte ik goed door haar mee te nemen naar het “grote” bos. Ze mocht ook weer eens los lopen en ze genoot met volle teugen en ik daardoor ook. Het regende, maar dat maakte ons niets uit! 6. Tijdens het voeden van Luuk komt Akira regelmatig zo bij ons liggen, lekker knuffelen en kroelen met zijn drieën. Heerlijk! 7. Luuk slaapt sinds vorige week zaterdagavond in zijn bed op zijn eigen kamer! Wat geweldig, hij slaapt ook ineens veel langer dan voorheen, zoals je in dit blogje kon lezen. 8. Dinsdag ging ik naar het afscheidsconcert van Thé Lau / The Scene.

instagram

9. We bemachtigden een plekje vrij vooraan bij het podium in de HMH. 10. Luuk bleef bij papa thuis en ik kreeg deze foto toegestuurd, kon ik weer met volle teugen genieten na het zien van zo’n blij gezichtje. 11. Thé Lau himself. Wat was het een fantastische avond! 12. Woensdagochtend hees ik Luuk in zijn oranje pakje, hij was klaar voor Australië – Nederland (2-3).

instagram

13. Luuk was druk aan het oefenen met rollen op zijn zij, in de hoop dat hij op zijn buik terecht zou komen. Normaal gesproken kan hij dit alleen in de box doen, omdat er anders een Rottweiler over hem heen walst thuis, maar bij opa en oma thuis kon ik mooi even een foto maken van hoe knap Luuk zijn hoofd al omhoog kan houden. Laat hij nou net een eigenwijs koppie trekken op dat moment, dat beloofd nog wat! 14. Donderdag stond ineens de pakketbezorger voor de deur met een pakketje. Dat bleek vol te zitten met cadeautjes van die lieve Marije! Wat ontzettend lief! 15. Ik maakte eens een smoothie met aardbeien en banaan. Lekkerrrr! 16. Ik probeerde een nieuwe vorm van ontbijten uit, yoghurt met muesli en allerlei andere dingen. Het was niet echt een groot succes, maar ik blijf het proberen, waarschijnlijk is het gewoon een kwestie van wennen. Dit is namelijk beter dan niet ontbijten….

instagram

17. Luuk lag lekker bij me te hangen als een echte boeddha baby. Hij heeft ook sinds dit weekend door dat hij zichzelf kan zien op de selfie stand van de camera. We hebben er de grootste lol mee gehad samen! 18. Ik herorganiseerde de keuken. Alle open zakjes met kruiden en andere dingen werden leeggemikt in een glazen potje van de action en kreeg een mooie plek op de plank in de keuken. Dat staat gezellig! 19. We aten overheerlijke broodjes zalm. Zo lekker! We aten deze combinatie voor het eerst bij mijn moeder van de week, maar dat was zo’n succes dat we ze zelf ook hebben gemaakt. Het recept volgt binnenkort. 20. Ik genoot gisteravond van de livestream van het concert van The Scene in België. Nog een keer genieten van het concert. Wat geweldig! Toch vond ik het dinsdagavond met alle Nederlandse artiesten toch mooier. Mijn favoriete nummer “onder aan de dijk” werd in België niet gezongen..

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #10

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Banaan-ei pannenkoekjes
Next Luuk is 3 maanden

5 thoughts on “Weekoverzicht #9: The Scene

  1. Wat grappig dat Luuk al echt een mama’s kindje is.. Fay vindt ons beide even leuk geloof ik. En wij hebben ook een grote hond maar laten Fay toch af en toe op een kleed op de grond spelen. Moet de hond ook leren.. vooral als ze straks gaat kruipen enzo!

    1. Ja hij is nergens zo tevreden als bij mij op mijn borst 😉 Is voor Joost niet altijd leuk hoor, want hij kan heel erg huilen als ik even een uurtje weg ben..
      Het is zeker waar dat de hond het ook moet leren, we gaan het binnenkort ook proberen, maar ik moet eerst ff een babygym scoren. Akira is zo enthousiast, dat ik liever iets om hem heen heb staan, zodat ze het op die manier aan kan leren rustig aan te doen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Gezinsuitbreiding

21 augustus 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten