Stiekem ben ik best een beetje verslaafd aan Instagram. Mijn leven komt dagelijks in de vorm van foto’s voorbij en zo eens per week laat ik jullie in een blog zien wat ik zoal heb meegemaakt die week. Kijken jullie mee?

Instagram

1. Luuk was zondag 3 maanden oud, hier schreef ik een blog over. 2. Maandag was Luuk al vroeg klaar voor de wedstrijd Nederland – Chili (2-0). Nu hij zijn handen ontdekt maakt hij steeds boksbewegingen haha, dus de tekst hierbij was; “Kom maar op Chili!” 3. Het was tijdens de wedstrijd een vreetfestijn. Met mini snacks, komkommer hapjes met zalm, kippenvleugels, worstjes en een chippie. Soms mag je best ongezond doen. 4. Luuk vond de wedstrijd maar slaapverwekkend.

instagram

5. Een oranje selfie! 6. Dinsdagochtend ging ik Luuk zijn nieuwe muts passen en hij vond het prachtig, kleine pretletter. 7. We gingen voor controle en de tweede inenting naar het consultatiebureau. 8. Luuk heeft al sinds zijn geboorte een prutoog. Bij het CB vinden ze het niet zorgwekkend en het zou vanzelf over moeten gaan, maar het is zo onhandig, regelmatig zit Luuk’s oog ‘s morgens helemaal dichtgeplakt.

dagboek

9. Na wekenlang omkomen in de vuile was, omdat ik het niet kon bijbenen zonder droger en een huis met weinig droogruimte, kwam onze nieuwe droger woensdag binnen. Wat een verademing! 10. Ik maakte, nu ik toch goed bezig was met de was, van de gelegenheid gebruik om mijn kledingkast eens uit te mesten. Weg met de positiekleding en oude kleren. 11. Luuk sliep lekker lang uit donderdag. 12. Kleine man vind het geweldig om zichzelf te zien op mijn telefoon. Hij werd er lekker knuffelig van ook. Dus maakten we wat ussies.

dagboek

13. Sinds mijn zwangerschap heb ik een overschot aan huid op mijn buik. Nou ben ik sowieso de slankste al niet, nooit geweest ook. Maar ik voelde me niet meer lekker in mijn broeken. Via Bonprix bestelde ik 3 wat jurkjes. En zie hier jurk nummer 1. 14. Jurk nummer 2. 15. Jurk nummer 3, ik ben er blij mee! 16. Vrijdag hielden we een bed-hangdag. Heerlijk, het was zo grijs en nat buiten.

instagram diary

17. Luuk is het hele weekend een beetje huilerig geweest, we begrepen maar niet wat er aan de hand was, maar ‘s avonds bleek een enorme spuitluier verlichting te geven. Helaas heeft hij nu elke avond nogal last van zijn buik. Zo zielig. En ik snap er niks van, want er is niets aan zijn voeding veranderd. Maar misschien is het een fase en gaat het snel weer over. 18. Ik maakte een lelijke schets voor een tattoo. Lekker scheef ook, dat laat ik dus maar even bij de tattooshop doen haha. 19. Net als de rest van de Nederlandse mama’s kocht ik de wasverzachter van Robijn met Zwitsal geur. Heerlijk! 20. Gisteravond aten wij pannenkoeken. Ik vind het altijd een klus om ze te bakken, maar er waren zowaar geen mislukte pannenkoeken bij deze keer en ze smaakten heerlijk!

dagboek

21. Het was knuffeltijd met Luuk en Akira. Luuk vind het heel leuk om naar buiten te kijken sinds een paar dagen. Hij kan dit makkelijk een uur volhouden zo. Lekker tegen mama aanhangen en met grote ogen naar buiten kijken. Akira maakt dan graag van de gelegenheid gebruik om lekker tegen me aan te komen liggen. 22. Luuk was weer klaar voor de wedstrijd vanavond. Nederland – Mexico (2-1). Wat was het een zenuwslopende wedstrijd zeg! 23. Akira en ik zaten samen ook in onze oranje outfit. 24. Akira kijkt ook altijd mee naar voetbalwedstrijden. Blijkbaar vindt ze de rennende mannen en de bal erg interessant. Net als dat ze schaatsen altijd erg leuk vind om te kijken. In de rust kneep ze even rustig haar ogen dicht. Tijd om een kwartiertje bij te komen.

Het was een vrij rustige week. Voor komende week staan er gelukkig weer wat leuke dingen op de planning!
Hoe was jouw week? 

Lees ook: Weekoverzicht #11

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous ID&T love
Next Mamachallenge

3 thoughts on “Weekoverzicht #10: Hup holland!

  1. Fiene had ook 7 weken een prut oogje, iedere ochtend helemaal dicht geplakt en via HA een zalfje en nu niks geen last mer, binnen 2 dagen helemaal weg M

  2. Wat een fijne week!
    Ik ken dat, van je buik. Haha.
    Er is bij mij ook wel wat over gebleven.
    Je derde jurk vind ik je heel leuk staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Kauwsieraden voor meer concentratie bij kinderen en volwassenen

29 januari 2020
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten