Disclaimer • MamaKletst

Disclaimer

Onderstaande disclaimer is van toepassing op de website die je op dit moment bekijkt (www.MamaKletst.nl).

De inhoud van de artikelen is door mijzelf geschreven en gefotografeerd. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven. Het misbruiken of gebruiken van mijn teksten of foto’s is niet toegestaan. Wil je toch gebruik maken van mijn teksten of foto’s? Dan mag dit alleen met schriftelijke toestemming. En er dient een bronvermelding bij te staan.

Wanneer je denkt dat teksten, afbeeldingen, logo’s, namen of merken eigendom zijn van jou of van jouw bedrijf, terwijl dit niet of onjuist vermeldt is, stuur mij dan een email, zodat ik dit kan aanpassen.

MamaKletst.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het wel eens mogelijk dat gepubliceerde artikelen onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Er kunnen dan ook geen enkele rechten ontleend worden aan de inhoud van MamaKletst.nl.

MamaKletst.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van deze website. MamaKletst.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op websites waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

Het is mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met MamaKletst.nl. Bijvoorbeeld door middel van advertenties, winacties of reviews. Hierbij wordt ten alle tijden aangegeven dat het gaat om een samenwerking. Ook staan er in sommige artikelen affiliate links. Dit betekent dat ik een klein percentage ontvang van de opbrengst van een verkoop. Wanneer een artikel gesponsord is door middel van een advertentie, winactie of review, duid ik dit aan door middel van de volgende afbeelding.

mk-rond

Ik ben ten alle tijden eerlijk over de producten waar ik over schrijf. Soms koop ik iets zelf, maar ik ontvang ook wel eens producten van merken en webshops. Dat zij dit naar mij opsturen, betekent niet dat ik gegarandeerd een positieve review schrijf.

 

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@mamakletst.nl

Scroll Up