Doelen voor de maand mei; Naar het bevrijdingsfestival en een nieuwe domeinnaam

Wat is het een tijd geleden, dat ik een doelenlijstje op mijn blog heb geplaatst. Met uitzondering van mijn blogdoelen lijst dan. En ik vind het altijd heel leuk om dit bij andere bloggers te lezen, daarom wilde ik het nu zelf ook weer eens plaatsen. Mijn doelen voor de maand mei, want ik wil onder andere naar het bevrijdingsfestival en hopelijk gaat het me lukken knopen door te hakken over een nieuwe domeinnaam. Spannend!

Een bevrijdingsfestival bezoeken. Maar echt. Ik ga het toegeven, ik ben dus nog nooit naar een bevrijdingsfestival geweest, terwijl ik echt dol ben op festivals. Hopelijk blijven de weerberichten goed en laat het zonnetje zich zien, dan gaan we met de kids samen naar het bevrijdingsfestival in Utrecht. En ik heb er nu al zin in!

Verjaardagen vieren. En dan niet alleen mijn verjaardag aan het eind van de maand, maar ook Joost is jarig in mei. De afgelopen jaren hebben we maar weinig gedaan aan onze verjaardagen, maar dit jaar vieren we het toch maar, al zal het qua drukte nog wel mee gaan vallen allemaal.

Een afspraak maken om een nieuwe tattoo te laten zetten. Ja, dat wil ik toch wel echt gaan doen hoor komende maand. Een van mijn tattoo’s is niet mooi meer en er zal een andere tattoo overheen komen. Super spannend, dat wel, want het gaat een totaal andere style worden dan ik in eerste instantie zou willen. Maar degene die me gaat tatoeëren volg ik nu al een tijdje en ik ben echt onder de indruk van zijn werk. Zijn wachtlijst is nog niet heel lang, dus hopelijk heeft hij ook snel tijd voor me. Want tja, als ik dit dan eenmaal in mijn hoofd heb, wil ik het liefst niet nog maanden wachten.

Knopen doorhakken wat mijn blog betreft. Ik zit al een tijdje te dubben of de naam ‘MamaKletst’ nog wel bij mij en mijn blog past. En eigenlijk kom ik er nu toch wel achter dat dit niet het geval is, een andere domeinnaam zou beter passen, maar nu moet ik de knoop nog durven door te hakken. Uiteraard ga ik jullie dan van alles op de hoogte houden de komende tijd.

3 boeken lezen. De afgelopen tijd ben ik weer wat vaker aan het lezen en wat vind ik dat toch heerlijk ontspannend. In de maand mei wil ik dus minimaal 3 boeken lezen. En dat gaat me ook vast en zeker lukken.

De nieuwe eethoek afmaken. We hebben een nieuwe eethoek, een spiksplinternieuwe tafel en stoelen. En daar horen wat aanpassingen bij. Het schilderij boven de tafel moet op een andere plak komen te hangen en de lamp hangt nog op de verkeerde plek. De puntjes moeten dus nog even op de i. En ik wil ook wat leuke nieuwe accessoires scoren her en der om de boel wat op te frissen. Heerlijk al die nieuwe dingen in huis.

❥ De babykleding uitzoeken. Want het stapelt zich maar op. Maik draagt inmiddels maatje 68 en alles daaronder ligt nog hier. Vreselijk is het. Het wordt dus echt tijd om daar eens iets mee te gaan doen. Ik overweeg een tijdelijk “Instagram winkeltje” te openen, maar volgens mij verkoopt alleen de merkkleding daar een beetje. Ik ga dus nog maar eens goed bedenken hoe ik het aan ga pakken. Hebben jullie nog tips?

Foto bovenaan komt van Shutterstock.

1 gedachte over “Doelen voor de maand mei; Naar het bevrijdingsfestival en een nieuwe domeinnaam”

  1. Fijne doelen.
    Wat betreft kleding, wanneer ik merkloze kleding heb of minder dure merken maak ik er kleine pakketten van. Deze verkopen meestal wel.
    Of ik neem ze mee naar een vrijmarkt en daar het verkoopt het ook wel voor kleine prijsjes.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten