Winweek: Drs. Leenarts Suncare • MamaKletst
Baby & Kind Lifestyle

Winweek: Drs. Leenarts Suncare

Ieder voorjaar begint mijn zoektocht naar een fijne zonnebrandcrème weer. Niet alleen voor mij, want eerlijkheid gebied te zeggen dat ik me vaak vergeet in te smeren. Maar ik vind het erg belangrijk om de jongens goed te beschermen tegen de zon. Gelukkig heb ik inmiddels een fijne gevonden. In de favoriete verzorgingsproducten blog kon je de suncare van Drs. Leenarts al voorbij zien komen, maar in deze winweek kun je zelf je eigen tubes winnen! 

Factor 30 is goed genoeg

Mijn eisen voor de juiste zonnebrandcrème zijn; een goede factor, het moet goed uit te smeren zijn, niet te duur zijn, geen witte waas achterlaten en natuurlijk goed werken. Ook vind ik het belangrijk dat er niet teveel troep in dit soort producten zit. Want het gaat immers om tere kinderhuidjes. Deze suncare van Drs Leenarts voldoet aan mijn eisen. Ik vond het alleen gek dat de crème niet in factor 50 te krijgen is. Maar Marjolein Leenarts zegt hier het volgende over;

‘Ik heb bewust gekozen voor factor 30, zoals geadviseerd wordt door de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie. Geen enkele zonnebrandcrème beschermt 100 procent’, legt Marjolein Leenarts uit. ‘Factor 30 beschermt 97% en factor 50 voor 98%.’ Omdat het verschil tussen factor 30 en 50 zo klein is, adviseren Nederlandse dermatologen factor 30. Met een hogere factor denken mensen dat hen niets meer kan overkomen: ze zijn geneigd langer in de zon te blijven liggen of zich minder vaak in te smeren.’

En eigenlijk klinkt dit erg logisch. Want zo werkt het nu eenmaal, je smeert je kinderen vaker in als je met factor 30 smeert. En dat is alleen maar goed. Natuurlijk is het wel belangrijk om de kinderen ook op andere manieren tegen de zon te beschermen.

Hoe is de suncare in gebruik?

Ik vind de suncare heel erg fijn. Het smeert goed uit, het is vrij van parfum, nanodeeltjes, parabenen, wolalcoholen en geurstoffen. Het is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, is voorzien van het Huid Allergie Keurmerk en hij laat geen witte waas achter. Ook plakt het niet aan mijn handen, wat ik echt een pluspunt vind, want op die manier kan ik de kinderen onderweg ook makkelijk even insmeren, zonder dat ik er plakhanden van krijg. Ook is de crème makkelijk uit de tube te krijgen, wat bij sommige andere zonnebrand producten wel eens te wensen overlaat.

Win Drs. Leenarts suncare

Nu de zon weer begint te schijnen, kan een goede zonnebrandcrème natuurlijk niet ontbreken. En omdat deze suncare mij zo goed bevalt, mag ik 2 tubes weggeven aan 1 gelukkige winnaar. Namelijk de Drs. Leenarts suncare van 150 ml en de 30 ml, zodat je ook een kleine tube zonnebrandcrème mee kunt nemen in je tas. Heel erg handig voor onderweg!

Voorwaarden

❥ Like de MamaKletst pagina op Facebook
❥ Reageer onder dit bericht met je naam en een geldig e-mailadres
❥ Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet

Wil je extra kans maken?

❥ Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MamaKletstWinweek

Let op: Je maakt alleen kans op deze toffe prijs door de Facebookpagina van MamaKletst te liken. De actie loopt tot en met dinsdag 23 mei 2017. De winnaar krijgt na 24 mei een e-mail. Reageer binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail, wanneer je dit niet doet, zal ik een andere winnaar kiezen. Winnaars worden getrokken door middel van Random.org. 

Artikelen kunnen affiliate links bevatten. Als je hierop klikt en je koopt iets in de betreffende webshop, krijg ik hier een klein percentage van en het kost jou niets extra's. Wil je hier meer informatie over? Lees dan de disclaimer.

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply
  Nicole
  17 mei 2017 at 12:12

  Ik doe graag mee want ik kan niet genoeg van dit product krijgen. Gisteren nog een grote en kleinere tube gehaald maar doe daar niet zo lang mee want smeren smeren smeren..
  Nicole onlangs geplaatst…De voordelen van flesvoedingMy Profile

 • Reply
  Linda Post
  17 mei 2017 at 13:16

  Ik maak graag kans. Fantastische producten! Fenna is nu 7 maand en gaat dus voor het eerst kennismaken met de zon. Goede bescherming is erg belangrijk en dat zou ik het liefst met Dr. Leenarts doen 🙂

 • Reply
  marieke van den Driessche
  17 mei 2017 at 15:50

  Maak graag kans, vind zonnebrandcreme ook heel erg belangrijk. Vooral de goede bescherming ervan en dat het makkelijk te smeren is.

 • Reply
  Marian B
  17 mei 2017 at 17:21

  Mooie zomerse prijs. Drs. Leenarts heeft fijne producten, de suncare is ongetwijfeld ook een fijn product. Zou het graag willen proberen bij mijn lieve meisje van 6 maanden, want goede bescherming vind ik erg belangrijk.

 • Reply
  Guusje
  17 mei 2017 at 20:33

  Wat fijn dat er ook eens zonnebrandcrème ontwikkeld is voor de kleine kindjes met een gevoelige huid! Mijn dochtertje heeft keratosis pilaris, een onrustige huid en daardoor gebruik ik graag zo min mogelijk producten op haar huidje. Deze zou ik graag proberen om haar huid te beschermen voor het zonnetje.

 • Reply
  Christa
  18 mei 2017 at 05:45

  Ik doe graag mee, zonnebrand is altijd heel belangrijk. Dit merk ken ik nog niet dus zou het graag uit willen proberen!

 • Reply
  Kristel
  18 mei 2017 at 10:18

  Zonnebrand je kan er niet genoeg van hebben en vooral niet voor de tere huidje van onze lieve dochter. Fijn dat deze makkelijk smeert en vrij is van parfum. Lijkt me heerlijk om te gebruiken op vakantie begin juni.

 • Reply
  Liesbeth
  18 mei 2017 at 14:08

  Ik doe heel graag mee! Ons kleintje kan elk moment geboren worden en ik hoop op een mooie zomer waarin we veel naar buiten kunnen. Dan zou deze zonnebrandcreme natuurlijk ideaal zijn!

 • Reply
  Anna
  18 mei 2017 at 16:57

  Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

 • Reply
  Anita H.
  18 mei 2017 at 21:18

  Mooie actie. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Kelly
  20 mei 2017 at 20:11

  Mooie actie, ik doe graag mee! Ik ben nog helemaal niet bekend met Dr. LEENARTS producten, maar zo te lezen had ik die al moeten kennen. Ik heb zelf een ontzettend gevoelige eczeem huid en heb nog steeds geen goede zonnebrand gevonden die EN fijn is EN goed beschermd EN geen allergische (huid)reactie veroorzaakt. Deze zou ik dus graag proberen 🙂

 • Reply
  Linda Smeets
  21 mei 2017 at 22:26

  Ik ben nog niet bekend met de producten van dr. Leenarts maar heb inmiddels al veel goeds erover gehoord. Mijn dochter heeft een ontzettend gevoelige en snel geïrriteerde huid. Ik gebruik dan ook het liefste natuurlijke/huidvriendelijke huidverzorgingsproducten.
  Het zonnetje laat zich alweer zien en de dagjes buiten spelen en zwemmen zijn ook weer in aantocht. Kortom, ik doe graag mee en hoop dit product te mogen uitproberen.

  Volgen doe ik via Facebook en Twitter en heb het bericht gedeeld op Twitter.

 • Reply
  Marian Zw
  22 mei 2017 at 11:26

  Ik doe heel graag mee met deze actie! Dit is een super fijn product voor mijn meisje die op veel producten reageert met jeuk en pukkels. Maar dr Leenaerts werkt altijd goed!

 • Reply
  Jyoti Baldew
  22 mei 2017 at 11:32

  Super leuk! ik doe graag mee

 • Reply
  Adelaide
  22 mei 2017 at 11:39

  Lijkt me een fijne zonnebescherming om uit te proberen.

 • Reply
  Marion Poeste Thomas
  22 mei 2017 at 11:41

  🙂 ik doe mee : Marion Poeste Thomas. ook gedeeld op facebook

 • Reply
  Marouscha beerepoot
  22 mei 2017 at 12:13

  Ik doe ook graag mee met deze actie. Had nog nooit van deze suncare gehoord totdat Mn collega mij hier vorige week op attendeerde. Mn kinderen verbranden snel hoeveel ik ook smeer en reageren heftig op verschillende zonnebrandcreme’s. Ben erg benieuwd naar deze crème.
  Ga hem ook delen op Facebook!

 • Reply
  marouscha
  22 mei 2017 at 12:17

  Ik doe graag mee! Heb hem gedeeld op Facebook.

 • Reply
  Rianne van der Zee
  22 mei 2017 at 13:03

  Ik doe graag mee omdat mijn nieuwschierigheid gewekt is om dit mooie product ook eens te proberen. Ik heb met de zon best een gevoelige huid want ik verbrand zomaar als ik mezelf niet goed insmeer. Soms best vervelend als je dat wel doet en alsnog verbrand. Lijkt me super om deze te kunnen proberen.

 • Reply
  Annemieke
  22 mei 2017 at 13:12

  Ik doe graag mee!:)

 • Reply
  Leonie
  22 mei 2017 at 14:58

  Al zo lang op zoek naar ‘zooi’ vrije zonnebrand. Probeer hem graag

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  23 mei 2017 at 05:00

  Heerlijk, geen parfum en goede bescherming, ik doe mee ! Ik volg je op FB .

 • Reply
  Marange
  23 mei 2017 at 07:06

  Perfect voot onze vakantie op Aruba! Ik doe graag mee

 • Reply
  Patricia de crom
  23 mei 2017 at 07:45

  Lekker met dit hete
  Weer als we naar het strand gaan

 • Reply
  MELISSA
  23 mei 2017 at 10:53

  Ik doe graag mee. met dit weer moeten we natuurlijk gewoon goed smeren met die witte huidjes van ons. En met de vakantie op komst, het mooie weer wat er nu is en dat ik heel nieuwsgierig en naar dit product/merk, maakt dat ik graag een kansje waag 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Scroll Up