Al 14 maanden lang hangen er 2 grote Ikea Ribba fotolijsten in de woonkamer. Verjaardagscadeautje van mijn moeder. Als je zelf altijd erg kritisch bent over je eigen fotografie, is maar zelden tot nooit een foto goed genoeg om boven de bank op te hangen in zo’n groot formaat. Nu Luuk er is heb ik natuurlijk mijn eigen fotomodelletje en hij vindt het dan ook reuze interessant wanneer ik met mijn grote zwarte camera voor zijn neus verschijn. Nog wel…

Toen ik twee weken geleden een korte fotoshoot met Luuk deed op bed, was ik zo blij met het resultaat, dat ik de dag erop direct besloot 2 vergrotingen te bestellen voor in de fotolijsten. Ook bestelde ik er gelijk nog 210 losse foto’s bij, om te kunnen beginnen aan Luuk zijn plakboek. De foto’s bestelde ik bij Pixum en wat was ik blij toen alles binnen kwam. De kwaliteit is goed en het was ook nog eens netjes verpakt allemaal. Dit is overigens geen verkapte advertentie, maar ik was echt positief verrast over het pakketje wat bezorgd werd!

Afgelopen weekend vond ik dan eindelijk de moed om de fotolijsten van de muur te halen en ze te vullen. Op zich geen lastige klus, maar je moet het ook weer zo recht mogelijk ophangen, dat was nog een beste uitdaging kan ik je vertellen!

fotolijstenDZP

En nu zijn de fotolijsten gevuld, onze Luuk pronkt nu boven de bank en wat is dat wennen zeg, als je al 14 maanden lang relatief rustige en lege lijsten boven de bank hebt hangen, is dit een hele verandering. Maar ik ben erg blij met het resultaat. Ik ben maar zelden blij met foto’s die ik zelf heb gemaakt, dus ik ben dubbel zo trots als ik nu de woonkamer binnen stap en Luuk met zijn eigenwijze koppie boven de bank zie hangen. Nu alleen de boel nog wat beter inrichten of de lijsten anders ophangen, maar dat is voor latere zorg. En dan kunnen we lampjes daarboven ook even goed ophangen.

Het eerste doel van mijn Day Zero Project is geslaagd, dus er verdwijnt € 2,00 in de spaarpot! 

 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mijn 10 favoriete baby verzorgingsproducten
Next Natuurlijk Ouderschap – Birth Bonding

13 thoughts on “DZP: Fotolijsten zijn gevuld!

  1. Mooie foto’s hoor (voor zover ze te zien zijn). Hier hangen ook al bijna anderhalf jaar foto’s boven ons bed die nodig eens vervangen / aangevuld moeten worden. Is echt nog van mijn man en mij samen en het eerste half jaar van onze dochter. Onze zoon heeft er ondertussen ook wel een plekje verdiend 😉

  2. Ohhh zo herkenbaar! Hier hangen zeker al 6 weken diverse nieuwe lijsten aan de muur zonder foto’s. Ik kan gewoon niet kiezen, ben toevallig gisteren begonnen met sorteren op de laptop zodat ik ze binnenkort gewoon af moet laten drukken. Je foto’s en lijsten zijn super leuk!

    1. Ik hou ook wel van rust qua fotolijsten. Ik heb er dan ook niet van die schreeuwende verschillende kleuren foto’s in zitten, dat scheelt al.
      En op de andere muur heb ik 2 lijst-plankjes met verschillende fotolijsten (inclusief 2 lege.. sst 😉 ), maar verder hangt er dan ook helemaal niets aan die muur, scheelt weer 🙂

  3. hartstikke leuk!! Hier ook slecht in lijsten vullen hoor hihi. Ik heb een lijst gekregen met de geboorte van Zoë waar je elke maand een foto in kan plaatsen. Moet ik alleen nog steeds doen.

  4. Leuk! Ik heb twee mega lijsten met foto’s van beide kids maar die zijn inmiddels alweer 2 jaar oud. Eigenlijk is het tijd om andere foto’s erin te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Gehaakte deken #1

17 juni 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten