Petit Bateau is hét merk voor fans die van het comfort van puur katoen houden, van 1 tot 924 maanden oud! Het merk dat bekend staat om haar ondergoed, regenjassen en natuurlijk dé streepjes.

In de zomer van 2017, komen de iconische streepjes ook in een warm, helder palet vol levendige kleuren zoals: fuchsia roze, bloedsinaasappel, lithop kaki, intens paars, acid geel, grijs taupe en rijk groen.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Vrouwen beoordelen hun verloskundige met gemiddeld een 8,5
Next Op zoek naar een baby zomerjas

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Blote mama buik van Sandra

11 mei 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten