Iedere week schrijf ik een update over de voorbereidingen voor Luuk’s eerste verjaardag. Zo kon je al tips lezen over wie je uitnodigt voor de verjaardag en hoe je de uitnodiging kunt maken. Vandaag zijn er maar weinig tips. We gaan namelijk vanaf vandaag echt aftellen naar de grote dag. Over precies een maand is het zo ver.

Het is zo cliche maar waar. De tijd vliegt voorbij. De afgelopen 11 maanden gingen veel te snel. Luuk groeide van een kleine afhankelijke baby naar een bijna dreumes die alles heel goed “zelluf” kan doen. Behalve het verschonen van zijn luier dan, dat moeten we hem nog leren, haha.

Vandaag is Luuk 11 maanden oud en dat betekend dat we over precies 4 weken zijn verjaardag vieren. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar er is nog meer dan genoeg te doen. Hieronder kun je mijn checklist bekijken.

Checklist

☑ Lijst met genodigden

☐ De uitnodiging afmaken en verzenden

☐ Verlanglijstje online zetten

☐ Taart regelen

☐ Versiering maken en kopen

☐ Verjaardagscadeau kopen

☐ Het huis versieren

De spullen om zelf versiering te halen is inmiddels in huis. Dus de komende weken zal ik ’s avonds en in het weekend regelmatig gaan fröbelen om alles op tijd af te krijgen. Natuurlijk zal ik hier de DIY’s voor delen en het eindresultaat laten zien.

Ook de uitnodigingen kunnen elk moment de deur uit. Ik zit nog een beetje in dubio hoe ik dit zal doen. Waarschijnlijk wordt het voor de naaste familie en de vrienden iets verschillend. Maar ik ben erg benieuwd naar de reacties.

Een verlanglijstje hebben we ook gemaakt. Deze deel ik binnenkort ook nog met jullie. Maar hier moet ik nog een online lijstje van maken, zodat iedereen de cadeautjes makkelijk kan afstrepen als ze het gekocht hebben.

Het regelen van de taart is ook nog een belangrijk puntje. Onlangs had ik contact met iemand via Facebook die taarten maakt. Maar misschien wil ik ook wel gewoon cupcakes of een simpele appeltaart maken. Of ik vraag mijn broer iets te maken.

Ons verjaardagscadeau voor Luuk moet ook nog gekocht worden. Sterker nog, we moeten nog uitkiezen wat het gaat worden. Ik vind het maar lastig om een keuze te maken.

En natuurlijk gaan we de avond voor zijn verjaardag het huis helemaal versieren met de zelfgemaakte versiering en slingers, maar dat is het allerlaatste dat gedaan moet worden.

De komende weken gaan we flink aan de gang met alle voorbereidingen en natuurlijk zal ik alles delen. Elke zondag blijft er een update voorbij komen met tips en trucs voor het organiseren van het eerste verjaardagsfeest van je baby. En natuurlijk neem ik jullie ook nog mee in het verhaal van de laatste weken van de zwangerschap.

Hoe vond jij de laatste maand van het eerste levensjaar?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous TAG: Instagram
Next Luuk is 11 maanden

5 thoughts on “Eerste verjaardag – Nog een maand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Lunch – Broodje zalm

8 juli 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten