Dagboeken bijhouden tijdens vakanties deed ik vroeger als klein meisje al. Ik schreef op wat we op een dag gedaan hadden, met wie we dat gedaan hadden en kon op die manier thuis nog op mijn gemakje nagenieten van de vakantie. Ook tijdens mijn lange reis door Thailand hield ik trouw een dagboek bij. Niet alleen via mijn blog op dat moment, maar ook in een papieren boek, die standaard in mijn tas zat. Ploften we ’s avonds neer bij een strandtent? Dan schreef ik over de dingen die we die dag gedaan hadden. Ik werd dan ook erg enthousiast toen ik zag dat Elma van Vliet een Familie Vakantiedagboek heeft gemaakt. Een kant en klaar boek waar je al je vakantie avonturen in kwijt kunt.

Elma van Vliet heeft al meerdere invulboeken gemaakt. Ik heb al eens de mam, (en oma) vertel eens boeken mogen ontvangen en ook dit Familie Vakantiedagboek is er weer een om vol met herinneringen te vullen.

Vrij vooraan in het boek, kom je een wereldkaart tegen, wat ik erg leuk geïllustreerd vind. Hierop kun je aangeven waar jullie al op vakantie zijn geweest en waar je nog naar toe zou willen gaan. Niets is zo leuk om met elkaar te fantaseren waar volgende reizen heen kunnen gaan.

Het boek is simpel ingedeeld, maar het heeft ook niet veel meer nodig. Je kunt je paklijst in het boek kwijt, er is een uitgebreid dagboek gedeelte en je kunt er op lege pagina’s ook tekeningen en foto’s in kwijt.

Of je nu één of drie weken op vakantie gaat, er is voldoende ruimte om al jullie avonturen kwijt te kunnen. Ik ben altijd gewend geweest om in kale saaie notitieboeken te werken, maar dit boek is alles behalve saai.

De kleuren zijn mooi, er zijn leuke illustraties in te vinden en er is ruimte genoeg om alle herinneringen in kwijt te kunnen. Het is dus een echte aanrader om mee te nemen in de koffer deze zomer.

Het Familie Vakantiedagboek is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en kost daar € 17,99.

Hou jij ook zo van dagboeken bijhouden tijdens de vakantie?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Bassie & Adriaan tentoonstelling
Next Living Arrows 26/52: Kleine vriendjes

2 thoughts on “Het Familie Vakantiedagboek van Elma van Vliet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Nieuwe buggy

19 juni 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten