Graag deel ik wat leuke artikelen met jullie welke in mijn overvolle lijst op bloglovin’ staan. Ik ga proberen hier maandelijks een terugkerend artikel van te maken, dus volgende maand meer! Als jullie nu leuke blogs schrijven, kom je misschien wel in het volgende artikel te staan!

In a flow around the world 

inaflow

Jess is hartstikke zwanger en heeft al een grote buik. Ze plaatst veel mirror shoots online en schrijft daar ook nog een grappig stukje omheen. De blog van Jess is sowieso leuk om te volgen als je houdt van een vleugje zelfspot en iemand die erg recht voor haar raap is!

Lnnk

lnnk
Lonneke geeft een hele handige tip over het archiveren van je Instagram foto’s. Een tip die ik jullie niet wilde onthouden! En als je dan toch op haar blog kijkt, check dan ook gelijk haar andere artikelen met fantastische foto’s! Binnenkort wordt ze trouwens ook nog eens mama, dus dat beloofd veel leuke blogs!

LifestyleLou

lifestyle

Milou deelt allerlei leuke achtergronden voor je telefoon welke zij heeft verzameld via Pinterest. Haar blog is leuk om te volgen voor o.a. kattenliefhebbers en ze is druk met Weight Watchers!

Leef en laat leven

leefenlaatleven

Linda heeft een klein beetje dezelfde opvattingen over het ouderschap als ik. Het ‘Natuurlijk ouderschap’ is de vorm van ouderschap waar wij ons blijkbaar allebei goed bij voelen. Ik vond het interessant te lezen hoe Linda hierover denkt en ik ben van plan binnenkort mijn visie op het natuurlijk ouderschap met jullie te delen.

Kennen jullie alle blogs/artikelen al?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Day Zero Project
Next Weekoverzicht #12: Barbecue!

9 thoughts on “Favoriete artikelen #1

  1. He de eerste drie ken ik al en volg ik ook, de laatste nog niet maar dat komt misschien omdat ik nog niet zo heel intensief bezig ben met kinderen en de manier van opvoeden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #30

16 november 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten