Nog steeds hebben wij een echte boekenwurm thuis. Luuk verslindt boekjes en er zijn dan ook verschillende voorleesboekjes favoriet momenteel. Ik vertel je welke boekjes dit zijn. Ook mag ik 1 van deze boekjes weggeven aan 1 van mijn lezers. 

Kas viert Kerstmis

Ik ben sowieso al gek op de boeken van Pauline Oud en daarom mag dit voorleesboekje over de Kerst niet ontbreken. In dit mooie prentenboek mag Kas zijn vader helpen met het opzetten van de kerstboom en op die manier vertelt Pauline Oud over allerlei verschillende kersttradities. Het is geschikt voor kinderen vanaf circa 3 jaar, maar ook Luuk vindt het met zijn bijna 2 jaar al een heel leuk boekje om uit voorgelezen te worden.

Je koopt het boekje hier.

Kerstfeest met Kikker

De Kikker boeken zijn nog steeds favoriet bij Luuk. Hij roept al enthousiast “kikkuh!” als hij een boekje ziet liggen. En uiteraard mag het kerst boekje van Kikker aan het eind van het jaar niet ontbreken. Kikker gaat sleeën met Eend, maakt een sneeuwpop en haalt een kerstboom uit het bos, want morgen is het Kerstmis. Hij nodigt al zijn vrienden uit, want wat is er mooier dan kerst vieren met al je vriendjes?

Je koopt het boekje hier.

Lost-my-name

Wat een pech, mijn naam is weg!

Ook het boekje van Lost My Name is nog steeds favoriet bij Luuk. Hij is dol op de tekeningen die gebruikt worden in het boekje. In ‘Wat een pech, mijn naam is weg!’ kun je een persoonlijk berichtje voor je kind laten drukken. En in het verhaal ga je samen met je kind opzoek naar de letters van zijn of haar naam. Een ontzettend leuk en persoonlijk cadeau voor de kerst of een verjaardag.

Bestel het boek hier. (bij meer dan 1 exemplaar krijg je korting tot 25%)

Speciaal voor de kerstdagen mag ik net als een tijdje geleden, een exemplaar van ‘Wat een pech, mijn naam is weg’ weggeven. Het zou leuk doen als je mee zou willen doen voor een speciaal kindje wat het echt verdient om eens goed verwend te worden.

Wat moet je doen om kans te maken op het boekje?

 • Laat een reactie achter onder deze blog en laat daarin weten welk speciaal kindje volgens jou dit boek verdient
 • Je mag ook een reactie achterlaten onder het Facebook bericht met deze winactie
  (let op! Wanneer je reageert onder dit deze blog én onder het Facebook bericht maak je twee keer kans!)

En dat is alles! Je kunt meedoen tot en met donderdag 17 december. Wacht dus niet te lang.
Op vrijdag 18 december maak ik via mijn Facebook pagina bekend wie de winnaar is.

Wat is momenteel het favoriete voorleesboekje van jouw kind?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Grey
Next Geef de kinderkamer een kleurtje

9 thoughts on “Favoriete voorleesboekjes + winnen

 1. Ik gun Jenthe dit boekje. Zij is de 4 jarige dochter van een vriendin. Zij heeft op deze jonge leeftijd kanker verslagen. Hoppa 1-0 voor Jenthe! En daarna nog een niertransplantatie gehad. Hoppa 2-0 voor Jenthe! Als je dat allemaal kunt op die leeftijd ben je een dappere dodo en verdien je wel een extraatje! Liefs miron

 2. Ik zou heel graag mee willen doen voor een jongetje loek hij en zijn ouders hebben dit enorm verdiend.

  (Natuurlijk ook leuk voor onze eigen mannetjes jordin en flynn ) maar leuker om met de kerst aan hen te kunnen geven

  Groetjes

 3. Ooh, ik nam de eerste keer ook al deel.
  Het lijkt me een erg leuk boek! Mijn schoonzus is momenteel (op dit eigenste moment) aan het bevallen. Ik word de meter van haar kindje en heb al een erg leuk kraampakket samengesteld. Ik weet dat ze erg graag voorleest en we gingen reeds samen op pad om boekjes te kopen.

  dit boek zou een plekje onder de kerstboom krijgen voor haar kersverse dochtertje!

 4. Oh ik doe graag mee voor mijn eigen boekenwurm Stan. De hele dag is hij met boekjes in de weer. Dat beloofd nog wat voor de toekomst. De kleine man is namelijk 11 maand ☺️

 5. Ik doe graag mee voor mijn zoontje jayden! ♡ hij zou t geweldig vinden is dol op voorlezen!♡ wij doen met kerst altijd een boekje onder de boom dus dit zou super zijn!! Duimen maar!

  Liefs wendy

 6. Wauw dit zou ik heel graag winnen voor mijn Sophia’tje. Lijkt me een super lek boekje! En Sophia is echt gek op boekjes ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een gastouder of een kinderdagverblijf?

19 oktober 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten