Een nieuwe foto aan de muur met Photogifts

Wat ben ik toch nog steeds dol op fotograferen. Ik doe het veel te weinig. Maar als ik dan een mooie foto van mijn kroost heb gemaakt, laat ik dit het liefste overal zien. Online, maar ook offline. Door een foto aan de muur bijvoorbeeld! Daarom bestelde ik een foto van de jongens bij Photogifts. Een foto op dibond. Ik was nog helemaal niet bekend met dit materiaal, dus was erg benieuwd naar het eindresultaat. 

Wat is dibond?

Ik had dus voor ik bestelde echt geen idee van wat dibond is. Maar de website van Photogifts maakt dat al gauw duidelijk. Dibond is een kunststof met een witte toplaag. En de foto wordt direct op het materiaal geprint. Door de witte achtergrond komen de kleuren mooi naar voren. Het dibond is 3mm dik en verkrijgbaar in diverse formaten.

photogifts

Een foto kiezen

Jullie kennen de foto inmiddels vast al wel, maar deze foto maakte ik van Luuk en Maik toen Maik een week oud was. Ik vind het zo’n geweldige foto, waaruit goed blijkt hoe gek Luuk op zijn kleine broertje is. En ik vind de blik van Maik geweldig op deze foto. De keuze welke foto ik wilde laten afdrukken was dus al snel gemaakt.

Unboxing van mijn foto op dibond

De bestelling kwam al snel binnen en wat ben ik ontzettend blij met het eindresultaat. De foto zat, zoals je in bovenstaande video kunt zien, stevig verpakt, zodat er vrijwel niets mee kan gebeuren tijdens het verzenden.

dibond

Een plekje aan de muur

De foto hangt midden in de gang. Waar iedereen langsloopt als die binnenkomt. De foto springt door de mooie kleuren ook echt in het oog en ik krijg er dan ook veel reacties op. Zelf word ik ook nog altijd erg blij van het zien van de foto. En ik ben dan ook heel erg blij met het eindresultaat.

De foto is makkelijk af te nemen met een doekje, niet dat er echt stof op komt te liggen, hooguit op de bovenkant van de foto op de 3 mm dikke rand. Maar toch! Ik ben erg verrast over hoe mooi dibond is en wat mij betreft is dit een echte vervanger van de populaire canvasdoeken.


Was jij al bekend met foto’s op dibond? 

1 gedachte over “Een nieuwe foto aan de muur met Photogifts”

  1. Nog nooit van gehoord, dibond! Het ziet er wel mooi en strak uit, dus wat mij betreft iets om te onthouden als ik een foto wil laten uitvergroten voor op de muur!

Reacties zijn gesloten.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten