Terug van weggeweest! Mijn fotodagboek met de foto’s die ik heb gedeeld op Instagram. Met mijn vorige telefoon was het nauwelijks haalbaar om enigszins scherpe foto’s te maken, waardoor ik mijn plezier in foto’s op Instagram zetten een beetje kwijt raakte. Maar nu ik weer een iPhone heb is dat plezier helemaal terug. En kunnen jullie op dinsdagochtend een fotodagboek vinden op mijn blog. Met deze week een druk weekje voor de gastouderopvang, veel opruimen en lekker buitenspelen met Luuk.

blote mama buik

De blote mama buik van Daisy kwam online maandag. Zij kreeg ook weer veel lieve reacties. En dat blijft tof om te zien. De artikelen worden ook nog steeds erg goed gelezen.

huiskamer

Maandagmiddag zorgde ik dat het in huis helemaal opgeruimd was. Ik had weer een kennismaking voor een mogelijk gastkindje. Dat heb ik de laatste tijd wel vaker, maar vaak wordt er dan toch ineens voor een kinderdagverblijf gekozen. Deze keer willen de ouders gelukkig wel dat hun kind bij mij in de opvang komt. En hij komt al vanaf morgen!

Schermafbeelding 2015-06-29 om 08.47.31

Luuk werd afgelopen week steeds overstuur wakker ‘s middags. Net of hij een nare droom had gehad. We speelden dus wat af samen om voor wat afleiding te zorgen.

fiets

Bij Mariska van Door Mariska heb ik twee weken terug een fiets gewonnen. En deze kwam maandag binnen. Manlief kon dus aan de gang om hem in elkaar te zetten. Dat viel nog niet mee!

Schermafbeelding 2015-06-29 om 08.47.59

Dinsdag kwam buurvrouw Thea (ook bemiddelingsmedewerker voor het gastouderbureau) langs om ons contract aan te passen en ik kreeg de contracten toegestuurd van de andere ouders. Het was een productief Toverflat dagje. Want ook de website moest aangepast worden.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 08.48.38

Woensdag bereikte mij het nieuws dat Thé Lau is overleden. Vorig jaar ging ik nog naar het afscheidsconcert van The Scene in de Heineken Music Hall. Dit nieuws kwam dus wel even binnen.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 08.49.00

Er kwam een blog online over de helikopter vlucht die Joost en ik deden.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 08.49.19

Woensdagavond ging ik mijn werkkamer opruimen. En ik kwam deze fotoprops tegen. Attributen om te kunnen gebruiken tijdens fotoshoots. En dan met name newbornshoots. De spullen staan al zeker 3 jaar ongebruikt op de kast en het ziet er niet naar uit dat ik ze nog ga gebruiken. Het is dus tijd om ze te verkopen. Maar dat doet toch een beetje pijn.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.04.50

Yes! Donderdag kwam mijn nieuwe iPhone binnen. En ik was zo blij als een kind.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.05.10

En het was nog niet klaar met alle leuke dingen die binnen kwamen. Via lieve Marije ontving ik dit fijne Kneipp pakket. En het ruikt heerlijk! Dat wordt genieten onder de douche.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.05.26

Vader en zoon knuffelen nog wat voor het slapengaan.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.05.42

Kleuren met een dreumes? Dat kan gewoon! Ik schreef er een blog over.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.05.57

Vrijdagochtend lekker ontbijten. En ik zat nog vol plannen voor de rest van de dag.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.06.23

Terwijl Luuk even naar de Teletubbies keek zodat ik kon werken, viel ineens alles uit. Er bleek een grote stroomstoring in de buurt te zijn.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.06.45

Er zaten 11.600 huishoudens zonder stroom. Ai. Ik wilde graag naar buiten met Luuk, maar om hem met de kinderwagen van 8 hoog naar beneden te tillen schoot niet op. Ook fietsen was geen optie, omdat de deur naar de kelder (waar de fiets staat) elektrisch is. Gelukkig was er na 2 uur weer stroom.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.07.47

Mijn guilty pleasure in de zomer. Aardbeien! En terwijl ik mijn aardbeien nog op de foto wilde zetten, had Luuk zijn bakje al leeggeten en werd vervolgens boos dat hij van mij niet veel meer kreeg haha.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.07.58

Zodra Luuk naar bed gaat ‘s avonds komt de kat bij ons liggen. Ze heeft het niet zo op Luuk en ontwijkt hem dus liever. Mal beest.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.08.21

Proost! Het is weekend.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.08.32

Zaterdag ging ik even alleen winkelen. Zo fijn vind ik dat af en toe. Ik haalde dit mooie dekbedovertrek bij de HEMA. Ik kan zo genieten van een nieuw dekbedovertrek. Ik had gelijk zin om eronder te gaan liggen, ook al was het behoorlijk warm. Poes Zoey was er ook blij mee zoals je kunt zien.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.09.13

Zondagochtend, pyjama ochtend. En Luuk kwam zowaar weer eens bij me knuffelen. Dat is heel zeldzaam tegenwoordig.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.09.25

Toch besloten we een uur later om maar buiten te gaan spelen. Luuk had veel te veel energie over en begon in huis te gillen. We zijn dus lekker het park ingegaan en hebben hem helemaal moe gespeeld.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.09.39

Luuk voor het eerst op de wip. Het ging hem niet hard genoeg! Elke keer zat hij op en neer te schudden met zijn hoofd omdat hij harder wilde haha.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.09.54

Ik schreef een blog over de avonturen van een dreumes, vol met leuke momenten met Luuk die ik niet wil vergeten.

Schermafbeelding 2015-06-29 om 09.10.10

Zondagavond ging ik op bed nog even lezen in It-girl. Binnenkort kunnen jullie hier een review over verwachten.

Volg je mij al op Instagram?

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #53

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Outfit van Zeeman
Next Meest gelezen in juni

5 thoughts on “Weekoverzicht #52: Nieuwe telefoon, Toverflat en buitenspelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Anders en toch gewoon

26 juli 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten