Het werken als gastouder begint nu echt goed te lopen. Afgelopen week deed ik vooral veel aan de papieren rompslomp die erbij komt kijken, zodat ik vanaf half augustus 2 dagen per week zo goed als vol zit. Daardoor had ik weinig energie voor andere dingen. En probeerde ik genoeg te ontspannen. Een rustige fotoweek dus, maar toch heb ik wat kiekjes van achter de schermen kunnen maken. 

Schermafbeelding 2015-07-11 om 14.11.28

Knuffeltijd met Luuk maandag. Hij komt niet zo heel vaak meer bij me liggen of hangen, maar had die dag een beetje een hangdag. Alleen maar extra van genieten dus! En die tandjes! Ik vind ze zo leuk om te zien als hij lacht!

Schermafbeelding 2015-07-11 om 14.11.56

De blote mama buik van deze week was van Samantha.

Schermafbeelding 2015-07-11 om 14.12.15

Het tweede fotodagboekje kwam online.

Schermafbeelding 2015-07-11 om 14.12.36

Twee keer per week eet mijn gastkindje hier mee ’s avonds. Dinsdag aten de jongens aardappeltjes met wortels en dat ging er goed in bij allebei. Wij aten toen Luuk op bed lag en mijn gastkindje was opgehaald nog een restje quiche van een week eerder.

Schermafbeelding 2015-07-11 om 14.12.55

Helemaal hooked was ik afgelopen week aan dit boek. Tranen met tuiten heb ik gehuild. Binnenkort kunnen jullie er een uitgebreide recensie van verwachten.

Schermafbeelding 2015-07-11 om 14.13.11

Dit toffe pakje van Maxomorra gaf ik weg via mijn blog. Inmiddels is er al een winnares uitgekozen.

Schermafbeelding 2015-07-11 om 14.13.43

Terwijl Luuk na het eten nog wat ging spelen, keken wij samen naar de eerste aflevering van Better caul Saul. Het viel me een beetje tegen. Dus ik ben benieuwd wat ik verder van de serie ga vinden.

Schermafbeelding 2015-07-11 om 14.14.08

Samen nog even lezen voor het slapengaan.

Schermafbeelding 2015-07-11 om 14.14.22

En mijn bestelling van Naïf werd bezorgd. Wij zijn helemaal fan van dit merk, nu we gemerkt hebben dat het goed gaat met Luuk’s huid als we dit gebruiken.

Schermafbeelding 2015-07-12 om 21.52.18

Met het warme weer is het erg lekker om ijs te eten. Speciaal voor de mama challenge maakte ik vrijdagavond zelf een gezonde variant.

Schermafbeelding 2015-07-12 om 21.52.42

Het was een hele tijd geleden, maar zondagochtend besloot ik het werk even te laten voor wat het was. En ik ging kleuren. Heerlijk ontspannend is het toch.

Schermafbeelding 2015-07-12 om 21.53.19

Mijn kleine knappe ventje met zijn donkere ogen en mooie lang wimpers. Ik word er zo vrolijk van als hij zo moet lachen. En dat terwijl hij zondagmiddag eigenlijk niet te genieten was. Een beetje afleiden met de camera op mijn telefoon werkt duidelijk goed, haha.

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #55

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blote mama buik van Arianne
Next DIY ** Kapjes voor je glas

3 thoughts on “Weekoverzicht #54: Ontspannen en lachen met Luuk

  1. Ahhhw die tandjes, ik zou hem de hele dag aan het lachen maken alleen om dat bekkie te kunnen zien haha. Better call Saul moet je echt even doorbijten (hadden wij ook), het wordt echt goed en leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #98: Een week in Frankrijk

23 juli 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten