De laatste week van het jaar is aangebroken. En hoewel ik ook ga terugkijken op het hele jaar, hoort het fotodagboek met de foto’s van afgelopen week er natuurlijk ook nog gewoon bij. Luuk kreeg last van een oorontsteking en we vierden net als de rest van Nederland kerst. Kijk je mee naar mijn nieuwe weekoverzicht?

Foto 21-12-15 09 45 34

Maandagochtend lagen we lekker lang op bed, terwijl we Poes Minoes de film op tv keken. Luuk vond het heel leuk met alle “mauw”.

Foto 21-12-15 21 05 09

Joost en ik speelden volop Keezenbord. Dit spel heb ik tot vervelends toe gespeeld tijdens mijn nachtdiensten drie jaar geleden. Maar is zo leuk om te doen. Ik gaf het Joost met Sinterklaas en er is al veel mee gespeeld inmiddels.

Foto 22-12-15 12 46 32

Ik maakte een lekker broodje gezond voor mij en Joost.

Foto 23-12-15 12 04 48

Dinsdagmiddag konden we terecht bij de huisarts met een huilende Luuk. We begrepen er maar niet wat er aan de hand was, maar een oorontsteking bleek de oorzaak. We konden dus gelijk door naar de apotheek voor antibiotica, neusspray en zetpillen. Fijn, zo vlak voor de kerst.

Foto 23-12-15 21 42 24

Joost en ik aten lekker sushi. Het was heerlijk!

Foto 24-12-15 16 57 01

Eens moet het er van komen, mijn eerste bekeuring kwam binnen. In de nacht nadat we terug kwamen uit Parijs ben ik geflitst. Zonde van het geld, maar eigenlijk kan ik er vooral om lachen. En deze bekeuring gaat in de ‘memory box’.

Foto 24-12-15 18 17 34

Kerstavond met zijn drietjes. We gingen lekker steengrillen en keken ’s avonds naar de finale van Serious Request.

Foto 25-12-15 13 20 58

Eerste kerstdag vierden we kerst bij mijn stiefzussen. Luuk is stapelgek op hond Cooper en kroop gezellig bij hem in zijn mand. Deze twee zijn echt maatjes voor het leven, zo leuk om te zien.

Foto 25-12-15 20 31 55

Na een dag vol spelletjes spelen, gingen we ook nog even singstarren. Luuk weigerde te slapen en besloot een liedje mee te zingen. Hij stond een hele show, inclusief dansje weg te geven. Zo schattig!

Foto 26-12-15 13 55 38

Tweede kerstdag waren we bij mijn schoonzus samen met mijn schoonouders. Luuk vermaakte zich prima met zijn auto’s en de zingende kerstknuffels van mijn schoonzus. Zo goed dat hij zich de hele kerst zo goed gedragen heeft.

Foto 27-12-15 11 42 59

De Zara heeft sale! En daar maakte ik gebruik van. Ik wacht met smart op het pakketje vol met kleding en o.a. deze winterjas voor Luuk.

Foto 27-12-15 18 21 26

Derde kerstdag vierden we bij mijn vader. Mijn broertje is kok en werkt altijd met de feestdagen, maar was de dag na kerst vrij. Dus stonden hij en mijn vader de hele dag in de keuken voor een heerlijke Indische rijsttafel. Het smaakte erg goed allemaal.

Foto 27-12-15 21 17 59

Drie kerstdagen buiten de deur was voor Luuk wel wat veel. Hij gedroeg zich prima, maar viel elke keer als we weggingen binnen no time in slaap in de auto. Zo zielig om hem dan te moeten wakker maken. Zondagavond hebben we hem dus zonder om te kleden in bed gelegd. Gelukkig is hij wel van het uitslapen momenteel. Voor half 10 komen we ons bed niet uit, heerlijk. Wat dat betreft genieten we volop van onze vakantie! Gelukkig hebben we nog een week te gaan.

Lees ook: Weekoverzicht #78

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blote mama buiken in 2015
Next Blog jaaroverzicht 2015

1 thought on “Weekoverzicht #77: Oorontsteking en kerst vieren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Naar Parijs – Wat te doen?

7 december 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten