Afgelopen week moesten we flink bijkomen van het ziek zijn allebei. We deden dus lekker rustig aan. Ik werkte veel, kookte lekker, ging mijn oren oprekken, we vierden een verjaardag van een gastkindje en gingen zaterdag lekker shoppen met zijn drietjes. Een nieuw weekoverzicht. 

01

Maandag was het tijd om mijn oren verder op te rekken. Aan de ene kant ging het heel makkelijk, maar mijn linkeroor vond het niet heel geslaagd. Toch lukte het na wat meer masseren toch om op te rekken. Momenteel zitten er dus tunneltjes van 2,5 mm doorsnee in mijn oren. Vinden jullie het leuk hier wat meer over te lezen?

02

Er kwam na 14 dagen eindelijk weer een blog online. Helaas bleef het daar ook wel een beetje bij. Maar achter de schermen ben ik wel erg druk geweest met mijn blog. Dat wordt dus vervolgd!

03

Dinsdagavond genoten we van de eerste maaltijd van de Allerhande box, met een wijntje en een kaarsje aan. Het was heerlijk! En gezellig om zo samen lekker te eten en te kletsen. Dat doen we niet heel vaak meer, omdat we meestal tegelijkertijd met Luuk eten. Maar soms is op deze manier quality time hebben wel heel erg fijn.

04

Deze quote kwam ik tegen en vond ik zo waar. Dit geeft in 1 zin weer hoe ik me al jaren voel over mijn werk.

05

Met een wijntje wat bloggen, wat schrijven en vooral even genieten van een rustige avond.

06

Luuk was 22 september alweer 18 maanden oud en ik schreef over zijn groei en ontwikkeling.

07

Bij het avondeten donderdag ontdekte Luuk zijn wijsvingers en ging er heel wijs mee dansen op deze manier. Het zag er zo lief uit! Hij ontdekt steeds meer van zijn eigen lichaam en kan er dan een uur zoet mee zijn om het te bekijken en uit te vogelen wat hij ermee kan.

08

Vrijdag hadden we feest in de opvang. Een van de kinderen werd twee jaar. En natuurlijk vierden we dat met slingers, een feestmuts en een cadeautje. Om tussen de middag te lunchen met een broodje knakworst. Het was erg geslaagd!

09

Zaterdagmiddag lunch. Nadat ik heerlijk kon uitslapen en vervolgens nog heel even aan het werk moest vanwege een kennismakingsgesprek, werd ik door Joost getrakteerd op een lekker gebakken eitje met kaas op brood. Zo lekker!

10

Aangezien we nu weer een auto hebben, willen we binnenkort even een dagje naar Duitsland voor de boodschappen. En daar heb je natuurlijk een identiteitskaart voor Luuk voor nodig. De kans is maar klein dat je die ook daadwerkelijk nodig hebt, maar je weet maar nooit. Tijd dus om pasfoto’s te laten maken. Joost ook gelijk, want die is toe aan een nieuw rijbewijs.

11

Het resultaat van de pasfoto. Haha ik vind ‘m zo grappig geworden! Een heel verbaasd koppie, maar eigenlijk ook precies zoals hij is.

12

Na een middagje winkelen en mekkeren (Luuk vindt winkelen dus echt niet leuk he..), was het tijd om lekker te eten. Krieltjes, tomaatjes en een hamburger. Luuk houdt enorm van deze maaltijd.

13

Zaterdagavond ging ik lekker burgerlijk zitten haken. Ik probeerde de ananassteek onder de knie te krijgen en maakte zo een beginnetje aan een omslagdoek.

14

Die ananassteek heb ik inmiddels onder de knie. En zo was er al een vrij groot deel van de omslagdoek klaar. Maargoed, ik ben nog niet halverwege, dus voorlopig mag ik nog wel even door haken!

15

Zondagavond aten we als snack deze heerlijke churro’s. Het is mijn favoriete hapje bij een ontbijt in een Spaans hotel. En toen ik ze onlangs bij de Jumbo zag liggen, moesten ze mee naar huis. Erg slecht, maar o zo lekker!

Lees ook: Weekoverzicht #67

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Ik verdrink in jou
Next Winnen: Lost my name

9 thoughts on “Weekoverzicht #66: Oren oprekken en lekker eten

  1. Heerlijk eten zeg. Ik hou ook zo van Churros, maar durf ze niet mee naar huis te nemen. Pas bij een restaurant wel genomen, maar aar vond ik ze minder lekker.

  2. Wat is Luuk toch een schatje! En churro’s, hmmmm! Lekker! Leuk, een dagje shoppen in Duitsland. Ik koop me altijd helemaal suf bij DM. De babyspulletjes daar schijnen ook veel goedkoper te zijn, maar daar heb ik uiteraard geen verstand van 🙂

    1. Ja dat schijnt zo te zijn ja. Ik heb al geen flauw idee waar die hele DM zit, zal me er eens in verdiepen voor we die kant uit gaan 😉 De laatste keer dat ik naar Duitsland ging was ik nog helemaal niet bezig met zwanger worden, laat staan met het checken van de prijs van luiers 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #44

25 februari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten