Eindelijk kan ik weer een beetje energie vinden om met een fotodagboek aan de slag te gaan. Wat deden we afgelopen week allemaal? Het was Pasen, ik had een controle in het ziekenhuis en ik was volop aan het werk. Kijk je mee naar wat we allemaal gedaan hebben?

tram-rotterdam

Eerste Paasdag gingen we vanaf het huis van mijn schoonzus met de tram naar Rotterdam. De weersvoorspellingen waren erg slecht, maar het bleek een onwijs mooie middag te zijn. De zon scheen en we troffen het echt met het weer.

softijs

Het was zelfs zo lekker weer, dat het tijd was voor het eerste softijsje dit jaar! Eigenlijk eet ik nooit een softijsje, maar nu hadden we er toch wel zin in.

theview

Samen met mijn schoonzus ging ik in dit enorme reuzenrad. Het staat naast de Markthal en het uitzicht is waanzinnig! Helaas was de Markthal gesloten. Daar hadden we geen rekening mee gehouden. Dus we gaan binnenkort nog maar eens terug om alsnog de Markthal van binnen te bekijken.

regenboog

Rond het avondeten begon het toch heel hard te regenen, maar toen waren we alweer binnen gelukkig. Het zorgde wel voor een hele mooie dubbele regenboog in de verte.

familieportret

Nog even een familieportretje voor The View

quote

Tweede Paasdag en heel Instagram was in rep en roer. Want er zou van alles veranderen en het was echt noodzakelijk om updates te ontvangen als de mensen die je volgt een foto online zetten. Daarom vroeg iedereen de notificaties aan te zetten. Kuddegedrag? Ja! Want er klopte niks van. Maar ik vond het wel hilarisch om te zien hoe druk iedereen zich erom kon maken. Ik kon het niet laten bovenstaande quote op Instagram te delen.

autoselfie

Na een ochtend op bed hangen leek mijn lijf klaar te zijn voor een paasparty bij Biker’s Best in Renswoude. Joost deed nog even wat boodschappen terwijl Luuk en ik lekker om ons heen keken vanuit de auto.

paashaas

Op de foto met de paashaas. Luuk liet haar vinger niet meer los haha. Hij was verliefd. Zo schattig. Hij werd helemaal blij als hij haar ergens anders weer zag lopen haha.

luuk-motor

En tja in een motorwinkel is het natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk motoren te bekijken, of in Luuk’s geval ze even uit te proberen, op knopjes te drukken en te vragen of ze aan mochten.

buiten-eten

In de hoop er alvast wat eten in te krijgen, kochten we voor Luuk een frikandel, maar hij moest er niets van weten. Dus at Joost het maar op haha.

biker-grandpa

Een shirt en een romper die matcht, speciaal voor Luuk als grote broer en de baby straks. Zo schattig.

harley-davidson

En zelf kochten we ook nog twee leuke rompers voor de baby.

slapen

Na twee van die drukke dagen is het wel nodig om even uit te rusten. Luuk viel al snel in slaap de volgende middag. Met zijn hand op zijn valrekje.

wkz

Woensdagochtend moesten we al vroeg in het ziekenhuis zijn voor een uitgebreide controle. Ik moest bloedprikken en we hadden de termijnecho. Alles was gelukkig in orde.

bloedprikken

Bloedprikken gaat bij mij meestal mis. Mijn aders rollen weg, ze prikken er doorheen, of kunnen sowieso niet vinden waar ze moeten prikken. Deze keer ging het goed, maar toch kreeg ik aan de andere kant van mijn arm ook weer bloeduitstortingen. Ach ja, het is voor een goed doel.

termijnecho

De echofoto. Die is niet zo heel erg duidelijk eigenlijk. Maar de leerling echoscopiste kon de baby maar niet goed volledig in beeld krijgen, die was namelijk zo druk met bewegen. Wel heel erg leuk om te zien!

bedselfie

Zo’n ochtendje ziekenhuis hakt er bij mij toch wel weer in. Dus eind van de middag ging ik op bed liggen. Luuk vindt dat vooral heel gezellig en komt er dan lekker bij liggen.

buiten-kijken

En ondertussen soms even naar buiten kijken om te zien of papa al thuis komt uit zijn werk.

nieuwe-schoenen

Donderdag kwamen onze nieuwe patta’s binnen. K-swiss gympen. Ik heb geen lekker zittende gympen meer en deze kan ik, als ik ze goed knoop, zonder te bukken aan trekken. Wel zo handig met het oog op een dikke buik van de zomer.

kikibord

Vrijdag maakte ik een thema hoekje bij ons in de gang. Ik werk sinds kort met het VVE programma Kiki voor de gastouderopvang en zo kan ik allemaal leuke spullen die bij de verschillende thema’s horen uitstallen. Ziet er gelijk netjes uit ook. Het was altijd zo’n rommelhoekje.

DSC_0304

Zaterdag deed ik een fotografie opdracht op de markt die door een vriendin georganiseerd wordt. De Ibiza markt in Barneveld. Naast dat ik allemaal leuke foto’s maakte, kochten schoonzus en ik ook nog een aantal leuke spullen. Het was een geslaagde middag!

leren-babysloffen

Ik kocht onder andere deze lieve kleine babyslofjes. De buitenkant is van leer en de binnenkant van echte schapenwol. Lekker warm voor de winter.

bed

En zondag was dit vrijwel de hele dag mijn uitzicht. Ondanks het mooie weer kon ik mijn bed niet uitkomen van de pijn aan m’n lijf. Het was even genoeg geweest. ‘s Avonds heb ik even flink zitten janken en dat werkte wel. Ik kon een beetje opladen voor weer een nieuwe werkweek.

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #87

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Luuk is 2 jaar
Next De zwangerschapstest(en)

5 thoughts on “Weekoverzicht #86: Pasen in Rotterdam en termijnecho

  1. Mooi he, The View? Ben ook geweest (ondanks hoogtevrees) en vond het fantastisch. We gingen in de avond, mocht je nog eens teruggaan: dat is ook een echte aanrader.

    1. Ja ik vond het erg mooi! Ook ondanks de hoogtevrees haha. Hij staat er nog maar tot en met komend weekend volgens mij, dus dat gaan we niet meer redden helaas. Maar geloof je gelijk dat het een aanrader is!

  2. Wat fijn dat je toch een aantal leuke dingen hebt kunnen doen, logische dat je daarna kapot bent. Mijn Pasen was ook fijn met verschillende kanten familie.

  3. Je hebt ook behoorlijk wat ondernomen, niet zo gek dat je moe was!
    Maar wat een leuke dingen allemaal, Barneveld, Renswoude allemaal niet zover bij ons vandaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #62: Volle werkweek

8 september 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten