Onze week was best wel rustig, we deden niet heel veel spannende dingen. Eigenlijk was ik vooral heel druk met het huishouden en tja, dat vind ik niet interessant genoeg om te fotograferen. Ook ging ik zwemmen met Luuk en mijn moeder en samen met mijn schoonzus ging ik naar het Hip & Healthy event. 

Luuk-selfie

Luuk was erg moe, het duurt lang tot hij in slaap valt en meestal komt hij halverwege de nacht bij ons liggen. Maarja, hij kijkt wel altijd lekker onschuldig.

Troep

Terwijl de zon maandag heerlijk scheen, ging ik puin ruimen in huis. Ik heb de eettafel opgeknapt, waardoor alles onder de stof lag. Maar ook de kinderen maakten troep. Toen zij lekker lagen te slapen moest ik dus nog even korte metten maken met deze bende. Dag in dag uit is het zo, zo gaat het nu eenmaal op mijn werkdagen.

Diner

Maandagavond aten we onze favoriete pasta, pasta met spinazie! Ik schreef een recept voor mijn blog.

Luuk-muur

Deze foto deelde ik vorige week al, ik blijf het ontzettend leuk vinden.

3d-bril-action

Ik had het laatst met Joost over zo’n soort bril. Je kunt je telefoon hierin doen en dan spelletjes spelen. Erg grappig. Ik kwam het ineens tegen in de folder van de Action en kon het niet laten om het naar Joost door te sturen.

Zwembad-Dijnselburg

Woensdag is mijn vrije dag en mijn moeder komt dan vaak deze kant op. Deze keer gingen we met zijn drieën zwemmen. We konden merken dat Luuk pas nog geweest was, want hij stapte vol zelfvertrouwen het water in en probeerde steeds van ons weg te zwemmen.

Dreumes-afdrogen
Door oma afgedroogd en aangekleed worden is een feestje! En zo kon ik mezelf alvast aankleden!

luuk-slapen

En na het zwemmen natuurlijk lekker slapen. Ik bleef weer bij hem zitten tot hij sliep. En hoewel dat vaak erg lang duurt, is het wel heel leuk om hem te zien slapen. Hij is zo lief als hij slaapt! 😉

wishbonebike

Ondertussen appte ik wat familieleden of ze mee willen doen aan een groot cadeau voor Luuk. Jawel, voor zijn verjaardag krijgt hij een wishbonebike. Ik ben echt zo benieuwd wat hij daarvan vindt!

lieve-luuk

Samen met mama even televisie kijken aan het eind van de dag. Een rustmomentje voor ons samen.

bloemen-greetz

Het tweede boeket van Greetz kwam ondertussen binnen. Die trouwens na 4 dagen alweer verlept op tafel stond.

slapende-luuk

Slaap Luukje slaap! Ik blijf maar slaap foto’s maken. Erg he. Maar hij lag er zo heerlijk ontspannen bij.

rozijntjes

Op een werkdag samen met de andere kindjes lekker rozijntjes eten. Ik vond nog drie doosjes in de kast. Precies genoeg. Er werd van gesmuld!

Kruidvat-luiers

En de pakketbezorger kwam een grote doos vol luiers en wasmiddel bezorgen. Ik vind die bezorgservice van de Kruidvat echt ideaal. En de luiers zijn in de aanbieding, dus dat is extra fijn!

televisie-kijken

Luuk blijft maar zoveel mogelijk in zijn mond proppen. Zijn speen, zijn vingers. Ik geloof dat er toch een kies aan begint te komen.

yoga-matten

Zaterdag was ik op het Hip & Health event van Hip and Happy events en ik deed een proefles Yoga. Het bleek niets voor mij te zijn, maar ach, ik heb het in elk geval geprobeerd.

paard-in-de-gang

Er staat een paard in de gang! De yogales werd in een hotel gegeven en beneden in de hal stond dit paard. Mooi van lelijkheid! En ja die lamp staat op z’n hoofd.

Ibiza-feather

En ik liet een Ibiza feather in mijn haar zetten door Beauty & Hair @ home. Zo leuk!

papa-en-Luuk

Terwijl we na het eten nog even gezellig met mijn schoonzus zaten te kletsen, wilde Luuk dat Joost op zijn houten loopfietsje ging zitten. Dat past maar net haha.

Zondag was mijn werk zondag en heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s gemaakt. Het was dus niet een enorm spannende week, maar dat is soms ook wel eens lekker.

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #83

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Hoe gaat het nu met de blote mama buik van Lisette?
Next Weight Watchers week 1

5 thoughts on “Weekoverzicht #82: Schoonmaak, zwemmen en Hip & Healthy

  1. Wat een leuke foto’s weer, die fiets krijgt Mason ook voor zijn verjaardag! Vind het zo’n gaaf ding, wij gaan alleen voor de zwarte. Ben benieuwd wat hij en Luuk er straks van vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Mama Valt Af: Sporten bij Curves

1 mei 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten