Het was een week vol met leuke dingen, maar ik heb er maar weinig foto’s van gedeeld. Ik was te druk met genieten om constant bezig te zijn met foto’s delen. En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee! We gingen drie keer uiteten en een dag naar Parijs. Wat een heerlijke week was het!

Foto 06-12-15 20 31 32

Dinsdag was de laatste dag dat je mee kon doen met allerlei verschillende winacties op mijn blog. En woensdag maakte ik de winnaars bekend.

Foto 09-12-15 15 58 13

Luuk is een selfie-koning aan het worden. Hij vindt het prachtig om gekke bekken naar zichzelf te trekken via de camera van mijn telefoon. We zaten op papa te wachten om uiteten te gaan met elkaar.

Foto 09-12-15 17 38 29

We gingen uiteten vanwege ons tweejarige geregistreerd partnerschap. Een eerste keer voor Luuk en hij gedroeg zich voorbeeldig!

Foto 11-12-15 08 10 24

Vrijdagochtend vertrok ik naar het Allerhande Kerstfestival. Het duurde een tijdje tot de pendelbus kwam, dus het was echt ontzettend koud! Ik was eigenwijs en ging niet binnen staan Maar ik had dan ook  niet verwacht dat het zo lang zou duren haha.

Foto 11-12-15 19 52 46

Vrijdagochtend zat ik al vroeg aan de wijn samen met Gwen en Joyce. Het was half 11 toen deze foto gemaakt werd. De rest van de dag werkte ik hard aan mijn blog en ‘s avonds ging ik met Joost uiteten. Dit keer zonder Luuk. Ons weekendje samen was begonnen. Midden in de nacht werden we in Den Bosch verwacht en vertrokken we naar Parijs.

Foto 12-12-15 19 54 44

Een ussie voor de verlichte Eiffeltoren. Wat was het koud! Maar we hadden een hele fijne dag samen in Parijs.

Foto 13-12-15 03 24 07

De volgende nacht kwamen we terug in Nederland. Waar halverwege de autorit naar huis ineens het rubber van de voorruit los sloeg en alle kanten op wapperde. Ik schrok me kapot! Joost deed een poging het vast te zetten, maar dat ging echt niet lukken. Uiteindelijk heeft hij het rubbertje geklemd tussen het open raam en het portier en konden we alsnog verder richting huis.

Foto 13-12-15 12 57 47

Het beste plekje in de zon is volgens poes Zoey toch echt onder de kerstboom…

Foto 13-12-15 20 14 12

Deze foto maakte Gwen op het Allerhande Festival vrijdag. Ik at een oliebol met stukjes chocola in plaats van krenten. Zo lekker!

Lees ook: Weekoverzicht #76

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Grey
Next Favoriete voorleesboekjes + winnen

5 thoughts on “Weekoverzicht #75: Uiteten en naar Parijs

  1. Dat klinkt zeker als een goede week. Heerlijk dat jullie tijd samen hadden. En die oliebol lijkt mij ook wel lekker, ik hou echt niet van krenten, maar chcocla is natuulijk een heel amder verhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #82: Schoonmaak, zwemmen en Hip & Healthy

2 februari 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten