Als je zelf fotograaf bent, sta je eigenlijk altijd alleen maar achter de camera en niet ervoor. Zo kwam het, dat ik eigenlijk helemaal geen mooie foto’s heb van mij en Luuk samen. Daar moest maar eens verandering in komen. Ik had tijdens de zwangerschap al een fotoshoot laten maken, maar was eigenlijk helemaal niet zo blij met het resultaat. Maar ik vond het wel heel fijn om die foto’s te hebben. Op zoek dus naar een fotograaf die mooie foto’s zou kunnen maken. En ineens stond er een oproepje op 1 van mijn favoriete blogs. Aline van Paper Boats maakt echt waanzinnige foto’s, in een hele andere stijl dan ik zelf fotografeer, dat zou dus juist heel gaaf zijn. Ik hou er wel van, een beetje rauwe fotografie.

Begin juli planden we de fotoshoot in en wat was het somber en regenachtig weer die dag, niet zo handig dus om samen met Luuk buiten foto’s te maken. Gelukkig is Aline de moeilijkste niet en planden we de fotoshoot 2 weekjes later alsnog in. Verzetten we eerst de fotoshoot vanwege regen en veel grijze wolken, was het nu bloedheet. Door de hitte sliep Luuk al langer dan ik van hem gewend ben, dus ik moest hem wakker maken om Aline op tijd op te halen van de bushalte. Tja, als Luuk wakker gemaakt wordt, heeft hij wat langer nodig om wakker te worden, mijn idee was dus om te beginnen met foto’s in de draagdoek. Uiteindelijk is er daar maar 1 van gelukt, want Luuk had het niet naar zijn zin. Dus besloten we bij ons thuis even wat te drinken, Luuk te voorzien van een fles melk en daarna de herkansing te doen. Ik hees mezelf in een andere jurk en we vertrokken richting het bos.

Aline laat je niet poseren, wat bij mij een beetje resulteerde in gekke gezichten, rare houdingen en zenuwachtig gegiechel, maar met een complimentje her en der liet Aline me iets meer ontspannen en toen Luuk eenmaal weer wakker werd (hij was in slaap gevallen onderweg naar het bos) kon ik me helemaal ontspannen met hem in mijn armen. Dat ik niet goed wist wat ik met mezelf aan moest en me daardoor bewust was van elk oneffenheidje op mijn lijf, is gelukkig niet te zien aan de foto’s.

Gisteren kreeg ik de foto’s toegestuurd en wat ben ik er blij mee! Ik sta op de foto zoals ik ben, niet teveel poespas, een lach met blote tanden, het litteken op mijn lip is zichtbaar, ik kijk soms wat twijfelend om me heen en zodra ik Luuk in mijn armen heb geniet ik van hem en om alles wat hij doet. Aline heeft het perfect in beeld gebracht. En die bewerkingen zijn ook echt gaaf. Ik denk dat ik volgend jaar weer zo’n shoot wil laten maken, maar dan met het hele gezin haha.

FotoshootAlineDeel1 FotoshootAlineDeel2 FotoshootAlineDeel3 FotoshootAlineDeel4

Heb jij wel eens een fotoshoot van jezelf (en je kind) laten maken?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weekoverzicht #15: Op de grond spelen
Next Natuurlijk Ouderschap – Breastfeeding

14 thoughts on “Fotoshoot met Luuk samen

  1. Hele mooie foto’s! Ik wilde ook een zwangersschapsfotoshoot doen, maar ik voelde me toen niet zo goed. Ik heb wel hele mooie foto’s van de bellypaint die ik op m’n babyshower kreeg :).

  2. Mooie foto’s zeg! Ik had zelf een onwijs mooie shoot toen ik zwanger was van Olivia, dol op de stijl van die oude vriendin, nu ook weer iets gepland rond 30wk, mr moet het af gaan zeggen vanwege mijn bekken omdat ik niet zover kan rijden naar het dorp waar ik vandaan kom 🙁 Nu dus zoeken nr een alternatief, iemand die thuis of in de buurt kan shooten en ook nog een btje foto’s nr mijn wensen maakt. Moeilijk moeilijk.

  3. Wat een super gave foto’s. Vooral omdat ze spontaan zijn en vooral niet gespeeld zoals het soms gebeurt bij een shoot.
    Een mooie herinnering voor later.

  4. Wat een mooie foto’s, Joyce! Ik heb 1 of 2 jaar terug foto’s laten maken door Rachel – Racheltjuh. Was leuk om een keer mee te maken, dus wie weet in de toekomst weer.

  5. Hele mooie foto’s. Ik ben van plan om binnenkort met het gezin een fotoshoot te doen, voor het eerst met het complete gezin. Ben benieuwd hoe dat er aan toe zal gaan met 5 kids 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Schoonmaken + winnen

16 juni 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten