Nee dit is niet een of ander gesponsord artikel. Het is een vriendendienst, of dochterdienst. Het is maar net hoe je het bekijkt. Mijn vader’s Franse Bull is mama van 5 prachtige Franse Bull puppy’s. En nu ik wat foto’s van ze ben gaan maken voor de advertenties, kon ik het uiteraard ook niet laten de foto’s hier te delen. Ben je op zoek naar een puppy? Kijk dan vooral verder! Ben je niet op zoek naar een puppy? Kijk dan ook vooral verder. Misschien kan ik je met deze foto’s nog overhalen! 

Ik kan wel van alles en nog wat over de verschillende puppy’s vertellen. Maar volgens mij zeggen foto’s meer dan 1000 woorden in dit geval.

Tiffany Tiffany2
Dit is Tiffany.

Molly Molly2

Dit is Molly.

Lincoln2 Lincoln

Dit is Lincoln.

Jackson2 Jackson

Dit is Jackson.

Happy Happy2

Dit is Happy.

Ja, de namen zijn afgeleid van verschillende televisie series (waaronder Sons of Anarchy).
Ze zijn nu 4,5 week oud. Alle puppy’s zijn nog beschikbaar en mogen dus in principe over 3,5 week al naar hun nieuwe baasjes. Ik weet dat er onder mijn lezers behoorlijk wat Franse Bullen liefhebbers zitten. Hebben jullie interesse? En zo niet, zouden jullie dan deze blog willen delen voor ons?

Barno

Dit is papa Barno.

IMG_57441809189052

Dit is mama Missy.

 

De mama van de pups woont bij mijn vader en voor een papa is er heel selectief gezocht. Deze is gevonden in Zeeland. Het zijn kerngezonde Franse Bullen. Uit een heel gezonde bloedlijn. Ze krijgen een stamboom en alles wat je van een top-pup mag verwachten mee. Inge-ent, ontwormt etc etc.
De namen staan op de stamboom maar ze zijn jong genoeg om nog te wennen aan de naam die de nieuwe baasjes voor ogen hebben.

Voor meer info of het maken van een afspraak mag je me natuurlijk een mailtje sturen (info at mamakletst.nl). Dan zorg ik dat je de gegevens van mijn vader krijgt.

Zijn ze niet schattig? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Onze sintviering
Next Weekoverzicht #34

13 thoughts on “Franse Bull puppy’s

  1. Ze zijn super leuk.
    Maar ze zijn pas 4,5 week. Dus mogen ze pas over 3,5 week naar hun nieuwe baasjes.

    En voor de geïnteresseerden. De mama woont bij ons en voor een papa hebben we heel selectief gezocht. En gevonden in Zeeland. Het zijn kerngezonde Franse Bullen. Uit een heel gezonde bloedlijn. Ze krijgen een stamboom en alles wat je van een top-pup mag verwachten mee. Inge-ent, ontwormt etc etc.
    De namen staan op de stamboom maar ze zijn jong genoeg om nog te wennen aan de naam die de nieuwe baasjes voor ogen hebben.

  2. Jeetje wat een scheetjes! We hebben al een hondje en die heeft wat moeite met andere hondjes dus dat gaat niks worden. Anders was ik zeker komen kijken! *smelt*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weer naar school

8 september 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten