Ruim 3 maanden geleden plaatste ik al een artikel online over mijn gehaakte deken. Op dat moment had ik net 23 rijen gehaakt en was het einde nog lang niet in gezicht. Ik schreef wel over het feit dat ik vaker begin aan het haken van een deken, maar het vervolgens niet afmaak. Maar als ik dan de blogs van Mariska voorbij zie komen word ik lichtelijk jaloers. Ik wil ook eens een project afmaken waar ik aan begin. Dus besloot ik er een doel van te maken voor mijn Day Zero Project. En dan niet het afmaken van 1 deken, maar zelfs 2! 

Vol goede moed pak ik dus af en toe mijn haakwerk erbij en haak er weer wat rijtjes bij. Lekker met een fijne serie op Netflix op en gaan met die banaan. Vorige week was ik ineens door het katoen heen, dus snelde ik naar de Wibra om een tas vol nieuwe bollen te kopen en nu moet ie hoe dan ook afkomen.

www.mamakletst.nl

Inmiddels is de deken 110x75cm. De bedoeling is dat deze uiteindelijk ongeveer 120x150cm wordt, in de lengte ben ik dus al over de helft, want als ik er nog een fijne rand omheen haak, kom ik uiteindelijk wel op de juiste maat uit. Ik vind dat ik goed bezig ben, dat had ik niet verwacht van te voren! Nu is het ook wel een heerlijke steek om lekker weg te haken.

De volgende deken is stiekem ook al deels in de maak, dit is met een andere steek en andere katoen, waar ik als beloning van mezelf af en toe een paar bollen van mag bestellen. Ik ben er dus van overtuigd dat ik dit doel wel ga behalen binnen nu en het einde van het Day Zero Project. Wordt vervolgd!

www.mamakletst.nl

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Op jassenjacht
Next Hoe kies je een geboortekaartje?

6 thoughts on “Gehaakte deken #2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Weekoverzicht #13: Foto’s maken van Luuk

20 juli 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten