Gelezen: De cocktailclub

Toen ik voor de Budget Challenge ging shoppen in de kringloopwinkel kwam ik het boek de Cocktailclub tegen. Ik twijfelde geen moment en rekende het af. Vol verwachting begon ik aan het boek. En ik had het snel uit. Wat ik ervan vind? 

decocktailclub-1

Waar gaat het boek over?

Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om bij te kletsen over alles wat er in hun leven gebeurt, met veel cocktails, de laatste roddels en slappe-lachbuien. Maar achter hun succesvolle pantser verbergen de jonge powervrouwen een groot geheim. Roxanne heeft een geheime minnaar. Maggie denkt dat ze niet geschikt is voor het moederschap. Candice wordt meedogenloos door haar verleden ingehaald. Een toevallige ontmoeting in de cocktailbar zet de levens van de vriendinnen op scherp. Zullen zij elkaar door dik en dun blijven steunen?

Wat vind ik van het boek?

Misschien lag het aan mijn verwachtingen, maar ik vond het boek een beetje tegenvallen. Normaal gesproken vind ik de boeken van Madeleine Wickham (of Sophie Kinsella) erg leuk, maar ik vond dit niet geschreven zoals ik van haar gewend ben. Het verhaal viel me tegen. Het was voorspelbaar. Wel heb ik het heel snel uitgelezen. Maar dat spreekt vooral voor de schrijfstijl van Madeleine Wickham. Het leest prettig en een dik boek is zo uitgelezen.

Het is een prima boek om lekker gedachteloos te lezen als je op een strandbedje aan de Spaanse Costa ligt. Maar ik zou ‘m niet snel nog eens lezen.

Beoordeling

★★★☆☆ (3/5)

Je koopt het boek hier.

2 gedachten over “Gelezen: De cocktailclub”

  1. Ik vond deze ook tegenvallen, terwijl ik groot fan ben van Sophie Kinsella. Ik had vooral moeite met alle narigheid. Het was een somber boek, dat ben ik niet van haar gewend!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten