Gelezen: Ga voor mij + winactie

Nu de zon zich regelmatig laat zien, trek ik me steeds vaker terug op het balkon met een goed boek. Wat is het heerlijk om in de volle zon een boek te lezen. Ik was dus maar al te blij dat ik dit mooie boek mocht lezen van Zomer & Keuning. Ben je benieuwd naar wat ik van het boek vind en wil je zelf kans maken op een exemplaar? Lees dan vooral verder.

Waar gaat het boek over?

Ga voor mij is het vervolg van het boek Wacht op mij (koop ‘m hier). De negentienjarige Tess wil graag danseres worden. Helaas gooit een blessure roet in het eten. In de rest van haar leven loopt het ook niet helemaal volgens plan. Ze heeft een nare relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt. Maar ze heeft ook een verboden kus gehad waar ze juist wel met veel plezier aan terugdenkt. Ze hoopt dat het iets kan worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam. Maar hoe dat gaat lukken? Er is in allebei hun levens teveel gebeurd. Tijd voor plan B dus!

Wat vind ik van het boek?

Het boek had me al snel in zijn greep. Eenmaal begonnen kon ik het nauwelijks meer wegleggen. Was ik even blij met het mooie weer de afgelopen tijd, dan kon ik tijdens Luuk’s slaapjes lekker op het balkon in de zon met het boek. Het verhaal heeft wat onverwachte wendingen en is daardoor erg spannend. Tegen het einde had ik zelfs geen idee meer hoe het zou gaan aflopen. En daar hou ik wel van. Ik heb het boek gelezen met een lach en een traan en dat is voor mij precies wat een boek nodig heeft.

Het eerste boek wacht op mij heb ik nog niet gelezen. Maar ik ben er nu wel erg nieuwsgierig naar. Ik hoop dat er nog een vervolg op komt. Ik ben nog lang niet uitgelezen in de boeken van Jennifer Lynn.

gavoormij-jlynn

Beoordeling

★★★★★ (5/5)

Winnen

Ben je na het lezen van mijn recensie ook benieuwd naar het boek? Dan heb je mazzel! Je maakt deze week namelijk kans op het boek inclusief een gesigneerde boekenlegger.

Wat je moet doen om te winnen?

:: Like de Facebookpagina van Zomer & Keuning
:: Like de Facebookpagina van MamaKletst
:: Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet aan de winactie en reageer met een geldig emailadres (deze is niet zichtbaar voor anderen).

:: Om extra kans te maken mag je ook het Twitteraccount van Zomer & Keuning volgen.
Je kunt met de winactie meedoen tot en met woensdag 29 april. Op donderdag zal ik de winnaar een mailtje sturen.

Je koopt het boek hier.

3 gedachten over “Gelezen: Ga voor mij + winactie”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten