Ik vind het heerlijk om af en toe wat te relaxen met een leuk boek. En nu de zomer steeds dichterbij komt, is een boek met op de cover een ijsje natuurlijk helemaal welkom. Ik kreeg het boek ‘Lekker is dat!’ van Anne West thuisgestuurd en vertel jullie graag wat ik ervan vind. 

Waar gaat het boek over?

Joost en Sofie hebben een geheime relatie. Joost belooft Sofie elke keer weer dat hij Charlotte, zijn vrouw, voor haar gaat verlaten. Maar wanneer Charlotte de relatie ontdekt, zal Sofie moeten onderduiken. Het zogenaamde schuiladres blijkt bij de vader van Joost te zijn, in een verwaarloosde ijssalon. Sofie besluit ter afleiding de ijssalon nieuw leven in te blazen. Alleen blijkt Charlotte daar ook te zijn. En zij is natuurlijk erg boos op Sofie en is op wraak uit. Het is een ijskoude competitie: Let the games begin!

Lekkerisdat

Wat vind ik van het boek?

Het is voor het eerst dat ik een boek van Anne West heb gelezen en ik was daardoor erg nieuwsgierig. Het verhaal boeit vanaf de eerste bladzijde. Op de een of andere manier is het verhaal van een man die er twee relaties op nahoudt toch interessant. Maar al vrij snel merkte ik waar het verhaal heen ging. En aan het eind van het boek bleek ook dat ik daar gelijk in had.

Ondanks de voorspelbaarheid vond ik het boek erg fijn om te lezen. De schrijfstijl van Anne West is erg prettig. En ik had het boek dan ook in twee avonden uitgelezen. En ook al is het verhaal redelijk pijnlijk, vanwege de affaire, Anne heeft ervoor gezorgd dat je begrip hebt voor beide vrouwen in het verhaal. Partij kiezen is dus eigenlijk niet nodig. Wat dat betreft is het een absolute aanrader. En ik ben gelijk nieuwsgierig naar de andere boeken van Anne West.

Beoordeling

★★★★☆ (4/5)

Je koopt het boek hier.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Gastblog: Mijn ruggenprik is verkeerd gezet
Next Wat ik zou doen als ik tijd zou kunnen kopen

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Proud MaMa ketting + winnen

24 juli 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten