Gelezen: Vamp in love

In december kreeg ik het boek Vamp in love thuisgestuurd. Ik kende het eerste boek nog niet en was heel erg benieuwd naar het verhaal. Ik ben dol op chicklits, maar toch was het al even geleden dat ik er een gelezen had. Het kwam dus goed uit dat juist dit boek op de mat moest vallen. Ben je benieuwd naar wat ik van het boek vind?

VampInLove

Waar gaat het boek over?

Fieke heeft alles netjes op de rit. Een wereld van verschil met een paar jaar geleden, toen ze door haar ouders uit haar appartement werd gezet. Nu zit haar vriendin Angela in een soortgelijke situatie: haar leven is een puinhoop. Ze zoekt haar toevlucht bij Fieke, in de hoop dat die een positief effect op haar zal hebben. Andersom realiseert Fieke zich dankzij haar vriendin dat ze té keurig is geworden. Ze wil weer eens gek, impulsief, onverantwoordelijk zijn. Nou, dan kan ze het krijgen ook!

Wat vind ik van het boek?

Het eerste hoofdstuk moest ik even op gang komen. Ik weet niet goed of dat aan mij lag of aan het boek. Ik moest even wennen aan het wisselen van de personages, maar al snel had het boek me in zijn greep. Dit is geen gewone chicklit waarin je eigenlijk wel weet dat aan het eind alles goed zal komen, maar dit is echt een spannend boek.

Het is dat ik op de dag ook nog andere dingen te doen heb (moederen onder andere), maar ik wilde het boek eigenlijk niet meer wegleggen. De laatste hoofdstukken heb ik het boek dan ook heel snel uitgelezen. En op sommige momenten hield ik mijn adem in. Ik baalde ervan dat het boek uit was en ik hoop stiekem heel hard dat schrijfster Marijke van den Elsen al bezig is met het vervolg.

Het boek is een echte aanrader als je van spannende boeken én chicklits houdt.
Je koopt het boek hier.

Beoordeling

***** (5/5)

6 gedachten over “Gelezen: Vamp in love”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten