Goodiebag Libelle Zomerweek

Dit jaar kreeg ik een uitnodiging om naar de Libelle Zomerweek te gaan. Samen met Marije vertrok ik zaterdagochtend naar Almere in de hoop kennis te maken met (voor ons) nieuwe merken en misschien nog leuke aanbiedingen te kunnen scoren. Dit liep anders dan verwacht. Het leek daar allemaal om de goodiebag te draaien. En of die het waard is?

Marije en ik hadden het na twee uurtjes wel weer gezien. We vonden niet wat we leuk vonden en ergerde ons aan de drukte. Echt iets leuks over het event zelf kan ik dus niet vertellen. Ik denk dat je er een hele leuke dag kunt hebben met een vriendin als je samen dol bent op bekende merken. Maar toch vond ik de aanbiedingen tegenvallen. Je kunt er in elk geval makkelijk een compleet maandsalaris uitgeven als je wilt. En kunt dan gebruik maken van de tassenbewaarservice om je handen toch nog vrij te hebben om andere aanbiedingen te scoren.

Waar ik me echt over verbaasde was de rijen die overal tevoorschijn kwamen na half 1. Er was een grote balie waar je je kon inschrijven voor workshops. De rij was enorm lang daar. Maar ook op 3 andere plaatsen ontstonden lange rijen. Namelijk bij de uitgang. Eerst waren we nog aan het grappen dat het vast kwam doordat iedereen het wel gezien had inmiddels. Maar niets was minder waar. Vanaf 13:00 uur kon je namelijk je goodiebag ophalen bij de uitgang. Die kon je krijgen met je entree kaartje. We hebben er ruim een half uur over gedaan om buiten te komen. Terwijl wij twee van de weinigen waren die daadwerkelijk van het terrein af gingen. En door al die rijen dachten we dat die goodiebag dus echt heel bijzonder zou zijn. Ik deel met jullie daarom de inhoud.

IMG_7014kopie

Natuurlijk zat de Libelle erin. Maar ook de Margriet. En nog wat foldertjes en kortingsbonnen. Het is niet een enorme overkill aan reclame. Het is precies goed zo.

IMG_7015

Ook zat er een doosje multivitaminen in speciaal voor de vrouw. Omdat Marije deze capsules toch niet gebruikt, kreeg ik die van haar ook.

IMG_7016

Uiteraard mochten ook de huishoudproducten niet ontbreken. Een testverpakking van Slimme Reus (deze is erg fijn, ik heb er onlangs een hele doos vol van gekregen om te testen en ik vind het een geweldig wasmiddel), een klein potje herbamare zout met kruiden van A. Vogel. En een wasmiddel cap van Persil.

IMG_7017

En speciaal voor in de trein nog een lekkere versnapering. Een zakje vol met Fruit tella snoepjes. Die had ik al jaren niet meer gegeten. En een flesje Jillz en een Wieckse Radler. Allebei alcoholvrij.

Je mag een gegeven paard natuurlijk niet in de bek kijken en het is een hartstikke leuke goodiebag. Ik ben ze wel eens slechter tegengekomen. Maar om daar nu echt als een stel halvegaren een half uur voor in de rij te staan vind ik ietwat overdreven. Maar dat zal misschien aan mij liggen. Het was voor mij een eenmalige ervaring. Ik zal er niet snel nog eens naartoe gaan. Maar ik heb wel een hele gezellige dag gehad met vriendin Marije. En daar draait het toch allemaal om!

Ben jij wel eens op de Libelle Zomerweek geweest?

5 gedachten over “Goodiebag Libelle Zomerweek”

  1. Een gezellige dag is natuurlijk ook veel belangrijker. Maar moet zeggen dat deze wel ‘nuttiger ‘ is dan die van de huishoudbeurs

    Beantwoorden
  2. Naar de Libelle Zomerweek ben ik nooit geweest, wel naar de huishoudbeurs en negen-maanden-beurs. Ook heel druk, maar ik vond het wel leuk. Het gaat inderdaad vooral om een gezellig dagje hebben met vriendinnen!

    Beantwoorden
  3. Ik ben nog nooi bij de libelle zomerweek geweest, trekt me ook niet zo. Er zitten leuke spulletjes in de goodiebag, maar om daar nou inderdaad een half uur voor in de rij te staan?

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten