Vorige week begonnen we de week met een grieperige Luuk. Hij had hoge koorts, at niets en hij was totaal zichzelf niet. Ik maakte me best wel zorgen over hem. Gelukkig knapte hij tegen het weekend weer langzaam op, al waren we er nog lang niet. Ik laat je zien hoe onze week eruit zag, door middel van een weekoverzicht in foto’s. 

Maandag

Even lekker tegen je aan liggen is niets meer voor Maik. Hij wil alles zien en duwt zichzelf constant omhoog om alles te bekijken. Vooral lampjes en andere dingen die aan de muur hangen zijn momenteel erg interessant.

Dinsdag

Dinsdagochtend vertrouwde ik het echt niet meer en ik nam Luuk mee naar de huisarts. Aangezien hij al amper van de woonkamer naar zijn slaapkamer kon komen, nam ik hem mee in de buggy, al is de huisarts hier in de straat. Dat was een goede keuze, want dit was al vermoeiend genoeg voor Luuk. Het oordeel van de huisarts? Geen ontstekingen, maar wel een flinke griep. Verder vertroetelen dus. Nou dan doen we dat maar!

Woensdag

Woensdag leek Luuk al iets fitter te zijn. Ik besloot dan ook gewoon met hem te gaan verven voor de Aftellen naar Kerst blog. Dat vond hij wel leuk, maar vlak daarna ging hij slapen.

Er kwam een gave winactie online waarbij dit boek gewonnen kon worden. Helaas is de winactie inmiddels voorbij en zijn de boeken al onderweg naar de winnaars.

Maik is helemaal fan van zijn boxmobiel ineens. En kan er vrijwel de hele dag (als hij wakker is) naar kijken.

Een deel van de boomversiering die ik samen met Luuk heb gemaakt. Zo leuk!

Donderdag

Donderdag leek Luuk fit genoeg om mee te gaan naar Eurofleur in Leusden. In dit tuincentrum is een hele mooie kerstshow. Helaas bleek Luuk nog helemaal niet de oude, waardoor hij vooral gehuild en gejammerd heeft. Dat was een beetje minder. Maar de kerstshow was heel erg leuk! Luuk keek zijn ogen uit bij deze levende kerststal.

De ezel had alleen weinig zin om bij ons te komen. En geef hem eens ongelijk haha.

Dan maar dichtbij de geiten komen. Dat vond Luuk erg interessant!

Net als de kerstman die een boekje voorlas trouwens. Luuk keek echt zijn ogen uit.

Even een foto voor papa maken om te laten zien hoe zielig Luuk hier was haha.

En kijk mijn kleine charmeur dan. Wat waren ze tegengesteld vandaag. Luuk chagrijnig en Maik ontzettend vrolijk hihi.

Vrijdag

Vrijdagochtend had Maik een krul na het badderen. Zo leuk dat zijn haar gaat krullen als het nat is geweest. Dat doet mijn haar ook haha.

’s Avonds versierde ik een tak die voor het raam hangt met allerlei spulletjes en lampjes.

Zaterdag

Ik ben zo vreselijk druk geweest, dat ik ben vergeten foto’s te maken. Ik ging nog cadeautjes kopen voor de feestdagen, daarna naar Hilversum voor de persopening van de expositie van Het Perfecte Plaatje.  En daarna door naar de verjaardag van mijn stiefvader.

Zondag

Zondag vierden we kerst met mijn schoonouders en schoonzus. Ik stond dus al vroeg in de keuken om hapjes te maken. Waaronder taartjes in een glaasje.

Ook hing ik Maik’s nieuwe poster op in zijn kamer.

En ik pakte het pakketje uit waar onder andere deze geboorteposter van Studio Ins en Outs voor Maik in zat. Zo leuk voor op zijn nieuwe kamer. Binnenkort lees je hier meer over!

Cadeautjes onder de kerstboom. Zo leuk!

We begonnen onze kerstviering met de taartjes in glaasjes. Dat was lekker zeg!

En na het uitpakken van alle cadeautjes genoten we van nog meer lekkere hapjes. Waaronder deze kerstboom wraps. Wat was het lekker allemaal!

Weekvlog

Onder het mom van goede voornemens en liever niet willen wachten met de plannen die ik heb voor het komende jaar, is hier mijn eerste weekvlog. Niet helemaal zoals ik in gedachten had, maar he, wie weet er nu hoe de week gaat lopen en hoe een vlog eruit komt te zien?

Hoe was jouw week?

Lees ook: Weekoverzicht #119

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Shoppen met korting
Next Advent kalender zonder chocola

1 thought on “Weekoverzicht #118: Griep en we vierden vast kerst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Eerst veel afvallen en daarna weer aankomen

10 juli 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten