Wij zijn echte pasta liefhebbers. Als het aan ons zou liggen, aten we het elke dag, maar dat is dan weer net niet goed voor de vetophopingen op onze buikjes… Wel wil ik graag het recept delen van deze heerlijke (snelle) pasta.

Wat heb je nodig?

  • Spaghetti
  • Kipfilet
  • Potje groene pesto
  • Pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas

GroenePestoPasta

Hoe maak je het klaar?

Bereid de spaghetti zoals op de verpakking staat. Snij de kipfilet in stukjes en bak ze licht bruin. Doe er een handjevol pijnboompitten bij en bak dit even kort mee. Doe vervolgens de inhoud van het potje groene pesto erbij en roer de boel goed door elkaar heen. Laat het op een laag vuurtje staan en roer het regelmatig door. Giet de spaghetti af en doe het bij je kip-pesto prutje. Hussel de boel goed door elkaar heen en verdeel het vervolgens over de borden. Strooi er tot slot nog wat parmezaanse kaas overheen en je bordje eten is klaar. Eet smakelijk!

Het is natuurlijk ook heel lekker om te variëren met verschillende soorten groentes. Bijvoorbeeld tomaat en ik denk dat broccoli er ook heel erg lekker bij zal smaken. Wij zijn niet van die groente eters, dus moeten onszelf er altijd aan blijven herinneren dat wat vaker aan gerechten toe te voegen, oeps!

 

 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (32), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (6) en Maik (4). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een BSO en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Mamachallenge
Next Weekoverzicht #11: Naar de dierentuin

3 thoughts on “Groene pesto pasta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Gelezen: Kompas van Isa Hoes

26 februari 2015
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten